ready made
Moderator: florentiniuga
ready made
as dori ceva informatii despre firma quest baits , mai precis boilliesurile rhaja spice si tiger nut crunch , pe siteuri in U.K. se vorbeste numai de bine de aceasta firma , stiu ca majoritatea celor de la noi isi fac singuri bilele , dar poate ati auzit sau folosit aceste produse si puteti sa ma ajutati . Eu caut niste bile care sa lucreze pe ape reci , la noi , in miezul verii apa nu depaseste20 de grade , iar acum a cazut la 6-7 .
- cristea radu
- senior
Re: ready made
De auzit de ea nu am auzit dar pt. sezon rece incearca WINTER SECRET de la SOLAR. Au dat rezultate bune .NUMAI BINE SI FIR INTINS
Pentru apa cu temperatura scazuta ai putea incerca:
Nutrabaits : Trigga Ice
Mainline : Winter-8
Imperial baits : Liver cold water boillies
Monster boillies cold water
La mine a mers cel mai bine boilliesurile de la Nutrabaits si Imperial baits(Monster cold water).
Fir intins si numai bine
Nutrabaits : Trigga Ice
Mainline : Winter-8
Imperial baits : Liver cold water boillies
Monster boillies cold water
La mine a mers cel mai bine boilliesurile de la Nutrabaits si Imperial baits(Monster cold water).
Fir intins si numai bine
multam de raspunsuri , trriga am incercat , nimic , cele de care am intrebat au avut rezultate aici la noi , cele de carne si peste nu merg mai deloc aici , si nu imi permit sa comand pe net si sa nu mearga .
- cristea radu
- senior
Totusi incearca WINTER SECRET de la SOLAR
@ vali,
Quest Baits este una din companiile de nada care au luat un avant puternic in ultimii ani in UK. Iar Rahja Spice e un boilies pt tot sezonul. Va spun numele asta (Quest Baits) e pe buzele multor pescari si e pacat ca nu le aduce nimeni si in Romania. Poate in viitorul nu prea indepartat va avea cineva curajul sa lase la o parte Nutra, SBS, etc, -care sunt nade foarte bune, dar si foarte scumpe- si sa aduca o infusie de noutate care cam lipseste in Romania.
Quest Baits este una din companiile de nada care au luat un avant puternic in ultimii ani in UK. Iar Rahja Spice e un boilies pt tot sezonul. Va spun numele asta (Quest Baits) e pe buzele multor pescari si e pacat ca nu le aduce nimeni si in Romania. Poate in viitorul nu prea indepartat va avea cineva curajul sa lase la o parte Nutra, SBS, etc, -care sunt nade foarte bune, dar si foarte scumpe- si sa aduca o infusie de noutate care cam lipseste in Romania.
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
Mersi Mike , am comandat niste rhaja , sper sa ajunga saptamina viitoare si sa mai tina vremea cu noi sa pot sa le incerc , va tin la curent cum merg . fire intinse .
M-am intrebat o data ,dac' o fi buna o chiftea cu toate mirodeniile ..pusa-n carlig...Ce-o da la ea? Mai ales ca-i reteta ..romaneasca..de la mama ei..si pestii simt asta...sunt patrioti 

Fara nici o gluma m-am gindit la vara viitoare sa incerc cu un fel de bomboane mai moi , care poti sa le pui pe firul de par , cam in genul jeleurilor , iar la chiftele daca incerci ce te faci de ies si-ti cer si un vin ??? 

- florentiniuga
- Master Admin
Dar cum le faci Vali, cu gelatina? Nu de alta dar tot ce e atat de moale e si solubil...sau poate nu stiu eu toate secretele de bucatarie.vali003 scrie:Fara nici o gluma m-am gindit la vara viitoare sa incerc cu un fel de bomboane mai moi , care poti sa le pui pe firul de par , cam in genul jeleurilor , iar la chiftele daca incerci ce te faci de ies si-ti cer si un vin ???

timer scrie:M-am intrebat o data ,dac' o fi buna o chiftea cu toate mirodeniile ..pusa-n carlig...Ce-o da la ea? Mai ales ca-i reteta ..romaneasca..de la mama ei..si pestii simt asta...sunt patrioti
Sa stiti ca in urma cu ceva ani carnea pt carnati era un ingredient "secret" in groundbait-urile lui Frank Warwick. Eu am incercat o reteta data de el si mi-a mers bine. daca intereseaza pe cineva asta e reteta:
500g porumb, 500g canepa, 500g alune tigrate maruntite, 200g alune tigrate intregi (cat mai mici), 500g carna de carnati, 1kg de groundbait si se pune apa sau sucurile care raman de la fierberea semintelor pana se ajunge la o cosistenta care sa permita sa fie aruncate cu raccheta sau se pot face bulgari si aruncati cu catapulta.
Fir Intins.
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
Mike ,pe ape de la noi ai incercat cu succes reteta asta ?
Sint doua feluri de gelatina , una obisnuita , care se dizolva in timp in apa si una care nu se dizolva si unde mai pui ca poti sa o si incalzesti , a doua se numeste agar-agar , nu stiu unde o gasesti , poate in laboratoarele de cofetarie .florentiniuga scrie:Dar cum le faci Vali, cu gelatina? Nu de alta dar tot ce e atat de moale e si solubil...sau poate nu stiu eu toate secretele de bucatarie.vali003 scrie:Fara nici o gluma m-am gindit la vara viitoare sa incerc cu un fel de bomboane mai moi , care poti sa le pui pe firul de par , cam in genul jeleurilor , iar la chiftele daca incerci ce te faci de ies si-ti cer si un vin ???
- stefanflorin
- Veteran
Apropo de carnati, un englez imi povestea cum pe lacul unde pescuiesc eu de regula acum cativa ani el prindea crap numai la bucata de carnat pe hair-rig, si imi spunea ca secretul era ca sa fie picanti si un pic prajiti ca sa prinda crusta si sa stea bine pe hair.
Work is for people who can't fish!
Aici la noi , am vazut niste copii pescuind la crap cu cartofi prajiti , pusi pe ac , prindeau mai bine decit noi , -profesionistii-