pe ce ati merge? praf sau lichid?
Moderator: florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
pe ce ati merge? praf sau lichid?
Care din cele doua produse credeti ca ar da randament mai bun(la partide de 24-48 h) GLM praf sau UTCS-Green Lipped Mussel lichid?........... si de ce?
- george-alexandru
- Veteran
Re: pe ce ati merge? praf sau lichid?
pai sunt doua lucruri total diferite,GLM praf este un atractant cu valoare nutritiva iar GLM UTCS este o aroma.
- Madalin Dirla
- Veteran
George,ideea era urmatoarea,poti sa elimini GLM si sa mergi pe UTCS pt. partidele scurte(sti tu vb. cand peste isi da seama de val. nutritiva a boilesului eu sunt deja acasa) partea lichida jucand un rol important in partidele de 24-48h .george-alexandru scrie:pai sunt doua lucruri total diferite,GLM praf este un atractant cu valoare nutritiva iar GLM UTCS este o aroma.
- florentiniuga
- Master Admin
George ti-a dat un raspuns bun dar cred ca intrebarea era retorica din moment ce aveai si raspunsul pregatit.MDI scrie:George,ideea era urmatoarea,poti sa elimini GLM si sa mergi pe UTCS pt. partidele scurte(sti tu vb. cand peste isi da seama de val. nutritiva a boilesului eu sunt deja acasa) partea lichida jucand un rol important in partidele de 24-48h .george-alexandru scrie:pai sunt doua lucruri total diferite,GLM praf este un atractant cu valoare nutritiva iar GLM UTCS este o aroma.