@Vali003-scuze,Maestre,da am ceva precizari care sa mai potoleasca ura si iritarea unora....dar legat de subiect!
@enache claudiu...vezi ca se zice mix nu mixt,deci nestiind un termen,poate nu prea sti ce inseamna de fapt!
nu ma iau de tine,te ajut...si te ajut cu informatii caracteristice unui INFOPESCAR !!!
hai sa-ti spun cum sta treaba:tu urmaresti emisiunile lui Florentin de ceva vreme,ca ai dovedit-o prin ce ai postat!Nu poti sa ma contrazici,ca ceva generatii de ceva ani incoace,s-au format ca pescari dupa ghidurile si toate miile de ateliere si explicatii oferite de Florentin,cat si de toti cei ce au fost pe langa el in emisiuni,oameni care au dat tot "din casa" pt ca stiau cat de mult inseamna sa fii de ajutor celor ce sunt la inceput!
am avut de vreo 2 ani ceva tangente si eu...adica am fost in vreo cateva emisiuni(ultima-concursul "Cupa Iernii" din 2008 M.Vlasiei) cu Florentin,si trebuie sa intelegi un lucru:desi eram in concurs,tot ce se prezenta in emisiune,era chiar ce foloseam noi....cu riscul ca pe ultima suta de metri,dupa emisiune,adversarii sa stie ce facem si sa actioneze ca atare!
Tu,cat si altii..atacati vehement...chipurile reclama mascata!Invocati CNA...pai,frate,ce reclama mascata...a zis cumva Florentin in emisiune ca e de vanzare si ca el il vinde?Crezi ca CNA face legatura cu acest forum?
ma-ndoiesc!
Referitor la plata emisiunii...DA-Florentin PLATESTE!!!De unde,din ce bani???Ce dreaq ne intereseaza pe noi,atata timp cat avem "moca" "mura-n gura" cinspe' mii de detalii despre tot ce-nseamna carpfishingul?!?!?
Da' cum se face ca nu-l intrebam ..."bai omule,da' tu mai poti?" mai usor e sa atacam,nu?AM si eu o intrebare : ce tot folositi termenul "aplaudaci"???
Si altceva:daca ai o nada,fie porumb fie mixuri complexe si bile,ready made sau facute de mana ta...mergi sa o testezi,da?Buun...hai sa vorbim ca mai sus....financiar-cat te costa testele?mai pui,mai iei,mai imbunatatesti,mai substitui....asta inseamna cateva partide,cateva balti,timp ,taxa pt balta,mixurile folosite cu ingredientele respective,cantitati,....etc...etc...etc!DEEECI???COsturi imense,de acord?
Crezi tu ca 40/kilogram acopera cumva prea curand aceste costuri?
Hai sa inchei,ca nu vreau sa plictisim lumea nevinovata de pe aici...spunand urmatoarele: eu nu sunt vreun mare pescar,dar am niste rezultate pe o balta destul de bunisoare,si-mi permit sa fac urmatoarea "miscare"-iau mixul asta ultracontroversat,merg pe aceeasi strategie care mi-a adus niste succese personale destul de greu de atins de multi
clampanitori de pe forumuri,si daca prind o sa vin cu niste felicitari "nesimtite",daca nu prind...atunci am totusi ceva variante:
1-Sunt un pescar prost ca n-am stiut sa folosesc ce aveam la-ndemana
2-Vin pe forum si il fac pe Florentin in toate felurile(si crede-ma ca sunt destul de transant incat chiar o s-o fac!),ca a facut doar reclama la ceva care nu da rezultate!
Si oricum as da-o,tot deasupra ies,si stii de ce?
Pt ca am fost atat de cerebral incat intai sa folosesc produsul si abia apoi sa il laud sau critic!
Asadar,eu zic sa te gandesti mult mai bine si daca nu cumva tu,nando,si alti carcotasi...totusi gresiti!
A...si sa iti mai zic ceva legat de asta!
Daca te uiti in realitatea in care traim,vei observa ca atunci cand cineva(vedete spre exemplu) inta in uitare,in umbra,se folosesc de ceva scandaluri mediatice si brusc atrag atentia din nou asupra lor si-si ridica spectaculos cota! Deci....nici scandalizarea ta nu va avea efectul de stopare,deci iar pierzi!
Concluzia...trage-o tu,dupa ce termini injuraturile pe care sigur o sa mi le adresezi...!!!
P.s.-IN scopul obtinerii de rezultate la pescuit chiar competitional...sti de ce as pescui cu nada de la Dynamit,Nutrabaits,SBS,Senzor,Carpingclub,Carpshop....etc...etc...etc...etc...deci si de la Florentin???
Iti spun eu:pt ca e ULTRATESTATA...deci merg la sigur!! Nu pt ca sunt (te citez)"aplaudac" Pupincurean"...bla....bla...bla...-decat pupincurean mai bine mort!AI/ATI INTELES ???
In rest,sincere
fire cat mai intinse....ORICARE ar fi nada!