lapte porumb
Moderator: florentiniuga
Re: lapte porumb
am vazut in emisiunea din2008.03.01 la laboratorul senzor , dar probabil ca acel 1 l de lapte de porumb o fi fost diluat cu apa doar ca eu fiind incepator in ale crapului nu stiu exact cum stau treburile .
Oricum deci concluzia este ca trebuie diluat cu apa , am inteles ca in proportie de 1/1 eventual mai mult lapte de porumb sa iasa mai maoi?, nu sunt foarte sigur de ce zic , sper sa fie corect.
Oricum deci concluzia este ca trebuie diluat cu apa , am inteles ca in proportie de 1/1 eventual mai mult lapte de porumb sa iasa mai maoi?, nu sunt foarte sigur de ce zic , sper sa fie corect.
- iulian petre
- Veteran
deja am mai discutat aspectul asta chiar azi la SUGESTII PROPUNERI,INTREBARI-timpul de solubilitate
- george-alexandru
- Veteran
laptele se gaseste in magazinele:bogdan_84 scrie:As dorii sa stiu si eu ce imfluente are apa in combinatie cu laptele de porumb in partea lichida , adica unii nu pun apa deloc si altii pun jumate apa jumate lapte , ce se intampla daca nu pui apa deloc?
Alex vreau si eu Lapte de porumb de unde il iau ? Eu stau in bucuresti
Claumar-ghencea
Romar Crap-piata din cartierul aviatiei
Magazinul din rondul florilor -Big berceni
Captain Hook-pantelimon 40
Aqua Force-baicului
Magazinul din rondul florilor -Big berceni
Pe unde este mai exact magaziunul din rondul florilor ??
Pe unde este mai exact magaziunul din rondul florilor ??
Wants food.......but it's too late to eat!!!
- george-alexandru
- Veteran
cum vi de la big pe stanga chiar la intrarea in rond
Langa targ ?george-alexandru scrie:cum vi de la big pe stanga chiar la intrarea in rond
- george-alexandru
- Veteran
cum vii de la targ treci intersectia de la big si urmatorul semafor la intrarea in rond pe stanga,are un depou in spate.
intersectia dintre Emil Racovita, Alexandru Obregia si Nitu Vasile
ce naste din pisica tot.....peste mananca
Am trecut ieri pe la 16.00 din pacate Catalin (am auzit ca,e magazinul lui )nu erea pe acologeorge-alexandru scrie:cum vii de la targ treci intersectia de la big si urmatorul semafor la intrarea in rond pe stanga,are un depou in spate.
Mai insistam , asta e
-
- VIP+++
ma scuzati de intervin!nu vreau sa stric topitul dar domle dati adrese penteles tuturor.domle sari sa incercati cu miere de scaiete se face cand e uscaciune gasiti la tarani in piatza.trage bine asa
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Mai Gogule tata,de cate ori postezi m-a ia durerea de cap.Chiar nu-ti poti controla tastatura?Nu inteleg nimic.
-
- VIP+++
domle costel se scrie ma ia nedesimpreunat asa ca mai lasatima domnu.eu vorbeam cu domnul sari
Din toate rugamintile mele,asta ai inteles?
- iulian petre
- Veteran
------------------gogu steriade scrie:incercati cu miere de scaiete se face cand e uscaciune gasiti la tarani in piatza.trage bine asa
.......si eu am fost bolnav cand eram mic ....
Ultima oară modificat 25 Feb 2009, 11:28 de către iulian petre, modificat 1 dată în total.
-
- VIP+++
vad cama urmariti si va luati de mine nui nimic sint neimpresionist la asa ceva.fir intins!