bug scrie:pt ca sinteti mult,mult mai seriosi si mai amabili de cit altii de pe alte forumuri,vreau sa-mi retraga intrebarea de inceput pt ca era aruncata asa aiurea,altceva vroiam sa spun,dar acum nu mai intru in detalii.oricum ,detin reteta laptelui de porumb si va pot spune ca nu este un proces complex ci unul f simplu.pretul de cost total este unul undeva intre 7-9ron/lt!!!!!!!!!!!!denumirea de lapte de porumb a fost aruncata pe piata cu tenta de inducere in eroare pt a nu se ajunge USOR la dezlegarea jocului.ce va mai pot spune ca impreuna cu un prieten producem bile de 5ani fiind testate pe mai multe balti,cu rez f bune.am incercat acel lichid sa-l facem in multe feluri si sa-l si testam.TOATE RETETELE pe care le detineti sint bune,dar sint mai complicate.FRATILOR, LAPTELE ASTA DE POR SE OBTINE MULT MAI USOR.INCERCATI SA NU CONSUMATI TOT CE VINDE ,EXPERIMENTATI SI AVETI INCREDERE IN VOI PT CA O SA AVETI SATISFACTII.CElipseste multora dintre pescarii de crap e timpul si banii.asta e !PESCUIESC LA crap si numai la crap(fac si niste teste pe apa curg la amur)de 10 ani si un singur lucru e sigur:NIMIC NU E SIGUR.MAI DISCUTAM
daca te rog frumos imi dai si mie reta pe privat sau pe mess ? maryus_alcapone
da sunt ferm convins ca nu primesc nimic