LAPTE DE PORUMB
Moderator: florentiniuga
- Marian Constantin
- Veteran
Re: LAPTE DE PORUMB
Esti tare baiatu,iti multumim.
- vlad tepes
- membru activ
Am descoperit reteta LAPTELUI DE PORUMB,la numai 10 lei/ kg .Incolor, inodor ,foarte dulce, decit colorantul si aroma la alegere care nu sunt necesare dupa parerea mea
altul decit Vlad Tepes sa nu se mai creeze confuzii
- vlad tepes
- membru activ
Reteta nu o sa o dau deocamdata,ca nu vreau sa fac pe unii bogati si sa le stric afacerea altora.Iar pe mine nu ma intereseaza sa comercializez acest produs
PS parerea mea este se vinde mult prea scump la cit e de ieftin
daca insistati cu cautarile pe Google s-ar putea sa gasiti reteta singuri
PS parerea mea este se vinde mult prea scump la cit e de ieftin
daca insistati cu cautarile pe Google s-ar putea sa gasiti reteta singuri
Laptele de porumb
Din ce se obtine ??? Pt ca la magazin e prea scump !
intrebare ? dc folosesc mierea in loc de laptele de porumb , imi spuneti si mie cata miere se pune la 1 kg de mix ??
- krapcarasu
- utilizator
incearca 25% miere, 25% peltea de gutui,50% apa
- cris71tian72
- senior
Re: Laptele de porumb
besliu scrie:Din ce se obtine ??? Pt ca la magazin e prea scump !
Asta e o intrebare care ne ''framanta'' pe multi dar cred eu ca inca nu a venit vremea sa primim respunsul de la cei
care il ''detin''.
- george-alexandru
- Veteran
Toata lumea stie cum se face painea,dar totusi de ce nu si/o face nimeni acasa in cuptor si o cumpara de la brutarie?
- Dan Mitranescu
- Partener
Vezi de treaba ca multi habar-nau cum se face painea , dar daca-i intrebi imediat dau reteta !george-alexandru scrie:Toata lumea stie cum se face painea,dar totusi de ce nu si/o face nimeni acasa in cuptor si o cumpara de la brutarie?
Unde mai pui ca si painea asta este de mai multe feluri ... de la 0,5 la 5 lei ! Cred ca este aceiasi ,doar ca uni o vand mai scump !
Oare ?
Ultima oară modificat 01 Iul 2009, 11:14 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Astapta mult si bine caci vremea sa primesti raspunsurile nu va veni niciodata atata timp cat secretele costa .cris71tian72 scrie:besliu scrie:Din ce se obtine ??? Pt ca la magazin e prea scump !
Asta e o intrebare care ne ''framanta'' pe multi dar cred eu ca inca nu a venit vremea sa primim respunsul de la cei
care il ''detin''.
cat lapte de porumb se baga la 1 kg de mixt pt boiles solubil ??
- vlad tepes
- membru activ
Reteta laptelui de porumb: 50% fructoza 50% glucoza sunt 2 componente care seamana mult cu zaharul.
Sa pun cele 2 componente intr-un vas si se fieb la "bain marin" pina se topesc, se va obtine un lichid viscos asemanator cu mierea si foarte dulce.Cu el veti putea face bilesuri solubile asa in starea care se obtine,respectind proportia 50%lapte-50% apa.
PS Colorantii si aromele din laptele de porumb nu isi au nici un rost sunt pur comerciale iar kg coata doar 10 lei
PS2 Daca nu gasiti fructoza ,glucoza ,o sa va spun pe privat
Sa pun cele 2 componente intr-un vas si se fieb la "bain marin" pina se topesc, se va obtine un lichid viscos asemanator cu mierea si foarte dulce.Cu el veti putea face bilesuri solubile asa in starea care se obtine,respectind proportia 50%lapte-50% apa.
PS Colorantii si aromele din laptele de porumb nu isi au nici un rost sunt pur comerciale iar kg coata doar 10 lei
PS2 Daca nu gasiti fructoza ,glucoza ,o sa va spun pe privat
omg, asa simplu e?