Cum se fac pop-up-urile?

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
AlinBina
utilizator
utilizator
Mesaje: 39
Membru din: 05 Apr 2012, 13:10

Cum se fac pop-up-urile?

Mesaj de AlinBina » 06 Apr 2012, 14:11

Mă refer strict la procesul de fabricare și la ingredientul flotant. Adică la alternativa "făinii de plută".
"Iubitor de pescuit si bere"

Avatar utilizator
Issey
utilizator
utilizator
Mesaje: 43
Membru din: 17 Mai 2010, 15:44

Re: Cum se fac pop-up-urile?

Mesaj de Issey » 27 Mai 2012, 21:45

salut! si aici si pe alte forumuri am citit ca pentru a face bilele flotante este necesara uscarea lor la microunde in locul fierberii clasice. tot referitor la pop-upuri iti spun ca sunt anumite ingrediente care folisite in mix duc la o flotabilitate crescuta a producului final. cateva dintre aceste ingrediente sunt faina de krill, faina de creveti si caseinatul de calciu. pe langa densitatea redusa ce va duce in final la flotabilitatea bilelor au si calitati exceptionale care vor creste rezultatele. un alt truc pe care il stiu in ceea ce priveste flotabilitatea bilelelor este acela ca din oul folosit poti utiliza ca liant doar albusul acestuia ceea ce va duce la obtinerea unor bile cu denistate scazuta si deci plutitoare in functie ce celelalte componente utilizate.

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”