CALITATEA BOILIESULUI

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
toader nicolae
Veteran
Veteran

CALITATEA BOILIESULUI

Mesaj de toader nicolae » 28 Feb 2009, 04:47

Ma intereseaza,care este diferenta dintre un boilies de calitate foarte ridicata si unul modest intr-o partida de 12-24 de ore.La ce se poate renunta dintr-un mix ,la o partida scurta fara a micsora foarte mult sansele de a face o partida buna.

carprom
senior
senior

Re: CALITATEA BOILIESULUI

Mesaj de carprom » 28 Feb 2009, 11:15

toader nicolae scrie:Ma intereseaza,care este diferenta dintre un boilies de calitate foarte ridicata si unul modest intr-o partida de 12-24 de ore.La ce se poate renunta dintr-un mix ,la o partida scurta fara a micsora foarte mult sansele de a face o partida buna.
Incerc sa-ti raspund eu, din punctul meu de vedere.
Un boilies de calitate inseamna un boilies bine echilibrat in Proteina, Hid.de Carbon,Grasime etc. Totodata cu ingrediente cit mai naturale si calitative. Acest fapt face ca Crapul sa manince permanent acest Boilies, chiar si pe o durata de mai mult de o saptamina.
Un Boilies mai putin calitativ, si ptr o durata scurta, nu contine multe ingrediente naturale dar in schimb arome foarte puternice si atragatoare. Aceste boiliesuri vor fi gasite poate mai repede decit cele fara arome, dar for fi acceptate pe o durata scurta, pina cind pestele isi da seama ca nui ajuta cu nimica la digestie.
Am facut cu un coleg un test foarte interesant, si de aici trag aceasta concluzie, acuma nu am timp sa scriu tot, ca ma asteapta baietii la facut de Boilies.

Numai Bine
Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 28 Feb 2009, 22:57

bravo craprom m-ai bagat si mai tare in ceata.

martinik
membru activ
membru activ

Mesaj de martinik » 28 Feb 2009, 23:10

vezi ca ai un pm.....cam lung ce-i drept dar cred ca te va ajuta. :D
ce naste din pisica tot.....peste mananca

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 01 Mar 2009, 01:36

Martinik,apreciez.sincer apreciez raspunsul tau(daca scriam atat mi se toceau degetele pe tastatura)dar intrebarea mea era:DACA fac niste bile numai din malai,faina gris si lapte praf si le aromez pana le zapacesc pot prinde peste la fel de bine ca si cu bile de calitate pana isi da seama mustaciosul ca i-am tras clapa????????????Si in cat timp isi da seama??????? ;) ;) ;) ;)

Mariuskarp
utilizator
utilizator

Mesaj de Mariuskarp » 01 Mar 2009, 09:21

Salutare la toti!
A pescuii cu o bila de calitate mie imi da incredere si chiar daca se intimpla sa nu prind cite o data asta este dar acest lucru se intimpla rar . A pescui cu o bila cu o aroma puternica si partea nutritiva scazuta pentru mine este ca si cum as pescuii cu jumatati de masura . Din puct de vedere economic e un pic mai scump dar depinde si ce prioritezi un bat de 300 eu sau iei unul de 150 si de restul pui la bile . Si un lucru la patul de nada mie nu-mi lipsesc NUCILE TIGRATE SFARIMATE aceste tin pestele pe loc.
cu respect Marius

carprom
senior
senior

Mesaj de carprom » 01 Mar 2009, 09:56

toader nicolae scrie:Martinik,apreciez.sincer apreciez raspunsul tau(daca scriam atat mi se toceau degetele pe tastatura)dar intrebarea mea era:DACA fac niste bile numai din malai,faina gris si lapte praf si le aromez pana le zapacesc pot prinde peste la fel de bine ca si cu bile de calitate pana isi da seama mustaciosul ca i-am tras clapa????????????Si in cat timp isi da seama??????? ;) ;) ;) ;)
Nu stiu cu ce te-am bagat in ceata ? Ti-am explicat scurt si la subiect
La intrebarea asta, cu reteta de cereale, si arome pina il zapacesti, nu poate sa-ti dea nimeni un raspuns 100%. Tu trebuie sa incerci si ai sa vezi ce rezultate vei avea. Si atentie cu aromele, de multe ori, mai putin este mai mult.
S-ar putea sa nu ai nici un peste pe patul de nada, daca exagerezi cu aromele.
Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 01 Mar 2009, 14:48

Eu folsesc Monster pursuit de la Nash combinate su solubile de la Senzor (Spre rusinea mea am facut o singura data bile si am facut dezastru in casa.m-am certat cu nevasta care a trebuit sa faca curatenie si nu am prins nici un peste)si am intrebat asta deoarece am vrut sa-mi dau seama cat de repede se prinde pestele ca nada nu este prea competitiva.Normal ca daca tot platesc taxa pe balta vreau sa mai si prind ceva.

martinik
membru activ
membru activ

Mesaj de martinik » 01 Mar 2009, 16:23

l-a inceput mi-am luat si eu cateva serii de la nevasta-mea datorita mirosurilor si mizeriei. pe parcurs a inceput sa-i placa, acum chiar imi da sfaturi cand fac mixul. are un talent cu masa de bile, de zici ca ea a inventat rulatul bilei.... :D
ce naste din pisica tot.....peste mananca

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 01 Mar 2009, 20:28

norocosule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)) =)) =)) =)) =))

Mariuskarp
utilizator
utilizator

Mesaj de Mariuskarp » 02 Mar 2009, 07:34

martinik scrie:l-a inceput mi-am luat si eu cateva serii de la nevasta-mea datorita mirosurilor si mizeriei. pe parcurs a inceput sa-i placa, acum chiar imi da sfaturi cand fac mixul. are un talent cu masa de bile, de zici ca ea a inventat rulatul bilei.... :D
ASA NEVASTA MAI RAR !!!!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”