Boilies ,,Mad carp baits,,SOLUBILE

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
domyno
junior
junior

Boilies ,,Mad carp baits,,SOLUBILE

Mesaj de domyno » 02 Dec 2009, 17:38

Salut,am fost intr-o zi printr-un hipermarket din oras,si mi-au sarit in ochi o pungulita de boillesuri la 100gr Solubile,se numesc ori ,,boilies shakespear,, ori ,,Mad carp baits,,...o pungulita frumos colorata cu o imagine ce cuprinde un crap fabulos,are 100gr,20mm(boillesurile solubile) si sunt cu aroma de strawbery(capsuni)...Asavea o intrebare..Le-a m-ai folosit cineva pretul unei pungulite de 100gr e 4 ron,variante de pungi mai voluminoase nu aveau...daca le-ati folosit ce rezultate ati avut...Multumesc anticipat ! :?: :?: :?: :?:

mikcutu
senior
senior

Re: Boilies ,,Mad carp baits,,SOLUBILE

Mesaj de mikcutu » 05 Dec 2009, 12:10

salut,

eu unul nu le-am folosit dar dupa nume, as tinde sa cred ca sunt de prin carrefour. experienta mea cu ready-made, este groaznica. eu am cumparat unele solubile (cica) de la SBS cu aroma de S&O + capsuna si care aveau timp de dizolvare totala +12 ore...deci foarte mare, asta dupa ce atunci cand le-am cumparat mi s-a spus ca ar avea timp de dizolvare in jurul a 2 ore. dupa 12 ore de stat in apa, deveneau din rosu - roz si atat.

de atunci m-am linistit cu cele ready-made. prefer sa mi le fac singur iar ca bani ajung cam la celasi pret per Kg de boilies.

recomandarea mea este sa citesti topicul "Boiliesuri" si iti vei face o idee de ce si cum trebuie sa contina o bila cu care sa si prinzi.

PS: eu in afara de bile, folosesc si nada. fac bulgari si ii arunc cu catapulta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”