ai dreptate gim...eu am facut comparatia cu bilele mome made...la care pestele a raspuns imediat,dar care costa 80 ron/kg,sa le faci,si cele ready made de la Dynamites,la care nu am vazut un tac...am avut 2 iesiri pe aceeasi balta,si aceleasi rezultate...de aceea am zis ca nu mai folosesc ready made ln viata mea...am avut si ready made Senzor...alta greseala...zero barat..la un moment dat,deoarece nu prea am avut lncredere asa mare la bilele home made,aveam 3 lansete pe bile solubile senzor,ca de,prinde lumea cu ele..lntradevar nu erau 1016,dar totusi am zis ca daca le comercializeaza baietii de la Senzor or prinde si peste,ca altfel nu la mai cumpara lumea...si 1 singura lanseta la home made...trasarura violenta la acea lanseta pe home made..dupa care am trecut cu toate 4 lansete pe bila aia si am avut prezentari..nu am crezut(deorece si eu sant la lnceput de drum cu bilele,noroc ca am prieteni foarte priceputi care au facut pana acum sute de kg,pt concursuri)dar bilele de calitate lsi spun cuvantul,si nu pot fi decat home made...doar o parere personala,nu vreau sa generalizez...