boiles

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Florin_Adrian
junior
junior

Re: boiles

Mesaj de Florin_Adrian » 03 Feb 2009, 07:04

Este bine sa faci boilesuri din lapte de porumb cu aroma de capsuna,si sa nu mai folosesti o alta aroma de capsuna?

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 03 Feb 2009, 12:36

daca vrei ca bilele sa fie discrete din punct de vedere al aromei le poti lasa asa,daca vrei sa fie mai puternice mai poti adauga aroma de capsuna sau de ce nu o aroma de carne S&o de exemplu.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

Florin_Adrian
junior
junior

Mesaj de Florin_Adrian » 09 Feb 2009, 17:00

Pot sa folosesc mancare de pisici pe baza de peste,pentru mix,si sa nu mai adaug faina de peste,ma gandesc ca sunt si putin mai hranitoare?

Octaviann
junior
junior

Mesaj de Octaviann » 16 Feb 2009, 02:50

Cum poti diferentia boilesurile solubile de cele tari la o simpla vedere sau pipaire sau vreun alt truc.Intreb pt ca de obicei eu cumpar boilesurile,care sunt de calitate medie presupun, si pe punga specifica doar ca sunt facute din fainuri de panificatie,arome, etc.

cosmin78
junior
junior

Mesaj de cosmin78 » 16 Feb 2009, 17:15

Florin_Adrian scrie:Pot sa folosesc mancare de pisici pe baza de peste,pentru mix,si sa nu mai adaug faina de peste,ma gandesc ca sunt si putin mai hranitoare?
Eu iti pot spune ca am folosit in mix pina la 20% mincare pt pisici (somon cu orez), fara faina de peste si am prins bine.Dpdv nutritional faina de peste este mult mai indicata de folosit in mix.

Florin_Adrian
junior
junior

Mesaj de Florin_Adrian » 18 Feb 2009, 21:32

Nu am gasit mancare de pisici cu un singur tip de peste,am luat cu peste si legume,pe langa acest tip de mancare de pisici pot sa mai adaug putina faina de peste?

bug
membru activ
membru activ

Mesaj de bug » 18 Feb 2009, 22:05

Florin_Adrian scrie:Nu am gasit mancare de pisici cu un singur tip de peste,am luat cu peste si legume,pe langa acest tip de mancare de pisici pot sa mai adaug putina faina de peste?
daca tot vrei mincare pt pisici sau ciini: http://www.pentruanimale.ro/fish-4-pupp ... -3473.html
;) ;) ;)

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”