AROMA SUPER ........
Moderator: florentiniuga
- cristea radu
- senior
AROMA SUPER ........
A folosit cineva ''ASAFOETIDA''? Mia fost prezentata la un magazin si va spun ca nu exista aroma mai ''puturoasa'' decat aceasta.Si pe deasupra are si cel mai mare pret(sticluta de 10 ml.)
- cristea radu
- senior
Re: AROMA SUPER ........
Sa inteleg ca nu a folosit-o nimeni?
mai multe detali
@Cristea
Am un prieten care cauta asa ceva ! Unde zici ca ai vazut (mirosit ) si la ce pret ?
Am un prieten care cauta asa ceva ! Unde zici ca ai vazut (mirosit ) si la ce pret ?
- cris71tian72
- senior
Online la magazinul Big Fish.
- cristea radu
- senior
@cristian
La big fish nui
@gor
La un magazin la noi in Turda,insa nu o avea de vanzare(cica nu se pre vinde.....desi exista ,o fi ceva TOP SECRET????).Eu sunt bun prieten cu el si mia aratato(este cel care are sculele de vanzare,le-am pus la SUPER OFERTA).Intradevar au zis ca lea dat rezultate foarte bune.
PS:era de la NUTRA si costa 30 euro sticluta de 10 ml.
La big fish nui
@gor
La un magazin la noi in Turda,insa nu o avea de vanzare(cica nu se pre vinde.....desi exista ,o fi ceva TOP SECRET????).Eu sunt bun prieten cu el si mia aratato(este cel care are sculele de vanzare,le-am pus la SUPER OFERTA).Intradevar au zis ca lea dat rezultate foarte bune.
PS:era de la NUTRA si costa 30 euro sticluta de 10 ml.
- prof_badea
- junior
deci...pana la urma conteaza asa mult culoarea?...atunci aroma sau atractul...?
Unul din cei care ar putea sa dea mai multe informatii despre asafoetida ar fi Adriano Musaro, daca intra pe forum, stiu ca a folosit-o cu succes, am citit undeva, un articol semnat de el, in legatura cu aceasta aroma. Retin doar faptul ca este f. puturoasa, mirosul de usturoi ar fi parfum pe langa aceasta, se pune f. putin la kg. de mix, nu mai retin exact, cred ca cam 3-4 pic., ar fi bine de facut bilele undeva afara, chiar pe balta daca se poate. O aroma indicata ptr. primavara devreme.
Cred ca pe carpnews este scris de Adi despre Asafoetida. Eu am avut 3 sticlute de 100ml si le-am dat lui Razvan, nu stiu daca lea folosit, mie mi sa parut ceva prea exageratNelutu scrie:Unul din cei care ar putea sa dea mai multe informatii despre asafoetida ar fi Adriano Musaro, daca intra pe forum, stiu ca a folosit-o cu succes, am citit undeva, un articol semnat de el, in legatura cu aceasta aroma. Retin doar faptul ca este f. puturoasa, mirosul de usturoi ar fi parfum pe langa aceasta, se pune f. putin la kg. de mix, nu mai retin exact, cred ca cam 3-4 pic., ar fi bine de facut bilele undeva afara, chiar pe balta daca se poate. O aroma indicata ptr. primavara devreme.