arma r.made

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
bug
membru activ
membru activ
Mesaje: 134
Membru din: 15 Noi 2008, 21:35

arma r.made

Mesaj de bug » 15 Noi 2008, 22:11

de ce cind deschidem o punga cu bile r.made simtim aroma respectiva foarte tare(in cele mai multe cazuri) spre deosebire de bilele facute de noi,chiar daca folosim dozajul de aroma indicat de producator?vreau sa zic ca nu cumva bilele se fierb separat de partea lichida si apoi se `arucna`in aroma

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: arma r.made

Mesaj de florentiniuga » 16 Noi 2008, 18:40

Bilele home made, dupa ce sunt facute, se lasa la uscat, nu? Dupa uscare, stratul exterior isi pierde aroma si nu mai este atat de bine perceputa. Daca spargi bila, vei simti mult mai puternic acea aroma, deoarece la interior inca mai este umeda. Cu cat se tin bilele un timp mai indelungat in aer, cu atat se usuca mai profund si miros mai putin, pana cand se fac tari ca piatra si isi pierd aroma de tot. Pentru "revitalizarea aromei trebuie hidratate din nou cu apa in care adaugam un supliment de aroma care sa compenseze partea volatila care s-a evaporat.
Cele ready made, dupa o uscare prealabila, sunt bagate in pungi sigilate. Stratul exterior, care initial s-a uscat, se rehidrateaza dinspre interior, in punga neexistand posibilitatea evaporarii. De aceea, in momentul cand o desfacem, aroma este mult mai puternica iar bilele au aspectul de fraged. Tinute insa la aer un timp mai indelungat si acestea isi vor pierde aroma si se vor intari iar spre deosebire de cele preparate in casa, din cauza procesului de fabricatie, a finetii si densitatii mixului, rehidratarea este mult mai greoaie.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
george-alexandru
Veteran
Veteran
Mesaje: 765
Membru din: 26 Noi 2007, 15:12
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: arma r.made

Mesaj de george-alexandru » 16 Noi 2008, 23:10

plus fata de astea atractantul principal la ready made este aroma
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

Avatar utilizator
florentiniuga
Master Admin
Master Admin
Mesaje: 4649
Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: arma r.made

Mesaj de florentiniuga » 18 Noi 2008, 00:24

george-alexandru scrie:plus fata de astea atractantul principal la ready made este aroma
George, eu inteleg ce vrei sa spui dar exprima-te corect sa nu rada cineva de noi. Atractantul nu e aroma si nici aroma nu e atractant. Exista ingrediente care au ambele roluri dar sa nu generalizam. Cred ca vroiai sa spui ca la ready made se pune accent mai mare pe aroma.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Avatar utilizator
george-alexandru
Veteran
Veteran
Mesaje: 765
Membru din: 26 Noi 2007, 15:12
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: arma r.made

Mesaj de george-alexandru » 18 Noi 2008, 01:43

da Florentine,aia am vrut sa spun,numai ca pt mine unu si aroma tot un atractant este.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”