Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- dragan claudiu
- Veteran
Re: Zona Brasov
[quote="sorinbv"]BA DACA ESTI NERVOST DE CE NU NE LASI PE NOI IN PACE CU ALE NOASTRE. SI IN ALTA ORDINE DE IDEI NU TREB SA TE LEGI DE FAMILIA OMULUI, DACA AI CEVA DE SPUS SPUNE-I LUI. ACUM SE VEDE CINE E TARAN. DACA NU ITI PLACE CE SE SCRIE PE AICI SI CE OAMENI POSTEAZA AICI DUTE PE UN SITE PT BALERINE...[/quot
Cred ca acest topic e doar pentru a ne informa despre unele balti,unde am pescuit ,cu ce am dat ,etc....
si nu sa intram in polemici. toti sintem bolnavi incurabil cu virusul pescuit si ar trebui sa avem mai mult respect unii fata de ceilalti.Si nu sa ne jignim cum ne vine la gura. Fiecare alege balta unde se simte bine cu reguli strcte sau fara reguli.Ca elibereaza sau nu elibereaza ramine la latitudinea individului.
Va doresc fire intinse la toti si mult respect!!!!
Cred ca acest topic e doar pentru a ne informa despre unele balti,unde am pescuit ,cu ce am dat ,etc....
si nu sa intram in polemici. toti sintem bolnavi incurabil cu virusul pescuit si ar trebui sa avem mai mult respect unii fata de ceilalti.Si nu sa ne jignim cum ne vine la gura. Fiecare alege balta unde se simte bine cu reguli strcte sau fara reguli.Ca elibereaza sau nu elibereaza ramine la latitudinea individului.
Va doresc fire intinse la toti si mult respect!!!!
Foarte frumos
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
- Bragau Laurentiu
- senior
Nu vreau sa dau sansa oricarui oligofren sa se bage in seama, decat sa continui cu ofense de genul asta mai bine sa ramana asa sa fiu eu fomist si taran si el pescar c&r (ama74). Daca pesuieste c&r ma intreb de ce nu da drumul la peste din proprie initiativa si accepa zile libere pentru pestele pe care il elibereaza .De ce nu refuza zilele gratuite primite pentru eliberarea pestelui . Asta inseamna oare c&r in mintea lui? .Cu asta vreu sa inchei desi as mai avea mai multe de zis . Va doresc tuturor fire intinse si swingere sus in bete oriunde pescuiti
-
- Veteran
citesc si ma minunez unde sa ajuns de la o simpla discutie
-
- Veteran
eu ma asteptam sa creem un grup unit cu pareri strict de pescuit pt. a convetui si a schimba pareri si nu numai pt. a ajuta pe uni atat cat putem sa le fie un pescuit cat mai placut.pentru a ajuta pe cei ce inceput pescuitul sa treaca cat mai usor unele etate si a nu crea concurenta intre noi .nimeni nu e mai bun pescar ca altul ;asta vo spun eu si imi asum raspunderea pt ce zic .pescuitul se bazeaza pe noroc o proportie destul de mare depinde de locul ales si pe individualitatea baltilor .fiecare cu specificul ei ,noi ce vrem sa facem cred ca este sa diminuam cat putem din noroc si sa o punem pe seama stiintei
ba baieti , s-a ajuns cam departe........nu va mai certati !
sper ca s-au terminat discutiile de genul asta pe forum.cum ar fi ca dupa fiecare partida de pescuit sa postam si ceva poze si sa nu ne mai certam. eu nu sunt de acord cu flo: intradevar conteaza si norocul dar si pescarul si-l face cu mana lui. ati auzit pe unde mai trage pestele?
nu......ieri au fost niste prieteni de ai mei la Vadu Rosu (sau Ligheanu Rosu ) si au prins 2 ghiborti si o rosioara la pluta.....la fund a tras de vreo 3-4 ori si atat .
nu......ieri au fost niste prieteni de ai mei la Vadu Rosu (sau Ligheanu Rosu ) si au prins 2 ghiborti si o rosioara la pluta.....la fund a tras de vreo 3-4 ori si atat .
Nu stiu Sorine pe unde mai merge eu am fost de vineri pina duminica la Popescu cu Lau dar nu am luoat nimic cu toate ca au populat cu citeva ore inainte sa ajungem noi au fost doar vreo doi pescari pe balta care au luoat cite ceva dar in rest nimeni nimic din ce am vazut eu.Probabil ca incep sa intre la bataie si nu mai maninca.Am vorbit cu cineva care a fost la Bela si mai spus ca sambata sa luoat un amur pe toata balta asta e.
cat au bagat? daca au bagat ca data trecuta cand eram acolo, ei au zis ca 800 kg dar eu zic ca mai mult de un lighean nu au bagat
la sfarsitul lui iulie merg in delta. astazi mi-am luat si permisele.sper ca acolo sa ma satur de pescuit si atmosfera misto. a fost cineva prin delta si-mi poate zice ceva locuri sau oameni de legatura? eu ma duc cu tata cu cortul, dar daca mai sunt doritori cu atat mai bine.
Au zis ca marti au bagat vreo 250 Kg si vineri 500 Kg acuma sti tu cum e
-
- Veteran
salutare eu acum am venit de la bela.si am luat un amur lka 4 kg si o trasatura de crap ratata.noaptea nu merge nimic.si la pluta vre-o 3 kg carasel si rosioara .eu o consider o partida buna m-am distrat la pluta enorm am luat multe regine si le-am dat drumul