Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
am fost din nou pe dumbravita azi 24.05.2014. bate la mal, depune icre. s-ar putea asta sa fie motivul pt care nu prea mananca. am luat 1 kg de caras. a crescut vegetatia si iti trebuie precizie de chirurg sa lansezi in gauri. nasol...
- sece4u20
- senior
pe care parte ai stat? pe aceea cu drumul de beton ?castillio scrie:am fost din nou pe dumbravita azi 24.05.2014. bate la mal, depune icre. s-ar putea asta sa fie motivul pt care nu prea mananca. am luat 1 kg de caras. a crescut vegetatia si iti trebuie precizie de chirurg sa lansezi in gauri. nasol...
Da. Stiu ca dincolo e mai ok. dar nu prea m-am incumetat pe autostrada aia...sece4u20 scrie:pe care parte ai stat? pe aceea cu drumul de beton ?castillio scrie:am fost din nou pe dumbravita azi 24.05.2014. bate la mal, depune icre. s-ar putea asta sa fie motivul pt care nu prea mananca. am luat 1 kg de caras. a crescut vegetatia si iti trebuie precizie de chirurg sa lansezi in gauri. nasol...
Partida desfasurata in data de 23-24 mai la Stigma Fishing.Am avut activitate aproape toata noaptea si ziua de 24 a fost prinzatoare pentru toti pescarii de pe lac.Sa pescuit si in agatatura unde au fost multe rupturi de la pesti mai "imbracati"care din pacate nu au putut fi scosi la pozat.
Multumesc Claudiu pentru partida si invataciuni
Multumesc Claudiu pentru partida si invataciuni
Prinde un peste si ... fa-l mare !
felicitari sabin si claudiu!!
Multumesc Sabin pentru pozele super. Mai mergem noi si prindem și mai mari.
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Fire intinse brasovenilor care sunt la concurs pe Magura 9 !!!
Prinde un peste si ... fa-l mare !
Doritori de o iesire pe lacul green paradise in weekend?
unde imi recomandati sa ies in week end la un peste cu familia (2 copii de 5 si 7 ani). multumesc!
24 de ore ?frosty scrie:Doritori de o iesire pe lacul green paradise in weekend?
24 sau 12
vedem cu wekendu daca nu se iveste nimic pe sfarsitu sap. ma inscriu
la movile a fost cineva. la ce merge? in taxa de 30 lei pt 12 h ai voie sa mananci acasa un peste?
la porumb flotant si pop-up simplu am luat. la 12 ore este fara peste acasa
multumesc pt informatii