alea cu tub si 3 sarme la ce bani /bucata le ai?brutusik scrie:vand momitoare cu 4 si 6 sarme preturi exceptionale 0765499274
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
multumesc .... 20-30 de metri sa cari bagajele nu este chiar asa multteo42 scrie:In parcarea dintre brazi sau de la strada in ambele cazuri 20-30m distanta.shahjaban scrie:teo ,
acolo unde ai facut pozele la Reci , ai masina langa tine ?? ...sau o lasi pe undeva printr-o parcare ???
- Cristi320diesel
- junior
Balta de la Augustin se deschide de la 1 aprilie. paznicul a zis ca balta nu a fost populata.
@Cristi320diesel
Dar de Ucea, ce ne spui ? Ceva poze ?
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
de astazi ne apucam de striati o sa fac numa pe comanda 60 sau 80 gr
- daddy caddy
- senior
-
- Veteran
si eu ,sunt interesat de pretdaddy caddy scrie:CE PRET AU?
salut pescari brasoveni . unde ma sfatuiti sa incep anul de pescuit in zona brasovului .
salutare.In cazul in care nu am spray antiseptic si plasa de primire nu ma lasa pe balta de la Budila?ms anticipat
Am facut un studiu asa rapid si mi-am ales 3 lansete:
1. Lanseta Tournament Carp 3.90m 3.5lbs 2 seg - 150lei
2. Lanseta Hakuyo MTX 8 3.90-4lb -2 seg - 160 lei (prea rigide)
3. Lanseta Mosella Omega Carp 3.90m 3.5lb 2seg - 150 lei ( mai are doar 2 buc si eu vreau 3 buc)
As vrea sa imi iau 3 bete la fel si nu stiu care.Primele 2 le-am tinut in mana si dupa mine as alege prima varianta deoarece mi se pare mai moale avand 3.5lb fata de MTX care era cam badarana(rigida rau).Multumesc
Cu stima,
Ovidiu
1. Lanseta Tournament Carp 3.90m 3.5lbs 2 seg - 150lei
2. Lanseta Hakuyo MTX 8 3.90-4lb -2 seg - 160 lei (prea rigide)
3. Lanseta Mosella Omega Carp 3.90m 3.5lb 2seg - 150 lei ( mai are doar 2 buc si eu vreau 3 buc)
As vrea sa imi iau 3 bete la fel si nu stiu care.Primele 2 le-am tinut in mana si dupa mine as alege prima varianta deoarece mi se pare mai moale avand 3.5lb fata de MTX care era cam badarana(rigida rau).Multumesc
Cu stima,
Ovidiu
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
pret 2 lei comenzi mai mari negociem
- Cristi320diesel
- junior
Salut Claudiu te saluta si paznicul de la Ucea, Doru.claufishi scrie:@Cristi320diesel
Maraton pescaresc
In ziua aia cu vreme foarte naspa am plecat la Augustin, balta era inchisa si nepopulata dupa cum a marturisit paznicul, de acolo am plecat la Ucea unde am ajuns pe o zapada de toata frumusetea. Rezultat un crap de vreo 3 kg prins la virme cu expandata. Fire intinse.
Îl voi saluta eu mâine și pe el și pe d-l crap.
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"