Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
fiecare face cum vrea.eu unul prefer sa fac sacrificii sa merg la concursurile mari,acolo unde participi cu cei mai buni pescari nationali si internationali cum spui tu si reusesti o clasare buna.acolo este satisfactia nu la concursurile mici.este acelasi lucru ca in fotbal.o satisfactie a avut steaua ca a batut pe chelsea si alta avea daca batea o echipa de la coada clasamentului
-
- Veteran
multe trofee iti doresc si inplinirea visuluifish30 scrie:fiecare face cum vrea.eu unul prefer sa fac sacrificii sa merg la concursurile mari,acolo unde participi cu cei mai buni pescari nationali si internationali cum spui tu si reusesti o clasare buna.acolo este satisfactia nu la concursurile mici.este acelasi lucru ca in fotbal.o satisfactie a avut steaua ca a batut pe chelsea si alta avea daca batea o echipa de la coada clasamentului
zici ca era plina ochi balta dar in poze se vede cam goaladavidnicolaie scrie:nu stiu exact numarul .era balta plina, aproximativ 52 de locuri parca auzisem eu. erau doar 3 locuri libere in care se facuse rezervare si nu venisetache scrie:Nu ati mai rezistat si ati iesit,cred ca ati avut parte de o partida excelenta,frumoase exemplare felicitari!Erau multi pescari pe Moara Vlasiei?taxa cat este pentru 24h?Multe concursuri castigate in noul an va doresc!
nu prefer asfel de balti ,dar sincer stiind ca nu pot sa mai merg o perioada .acolo am considerat ca imi pot face damblaua asa de devreme.
taxa, ma ajuns ,180 de ron pe 36 de ore
sa va kkti in saitu CAMUFLAJ nesimtiti ne seriosi
-
- Veteran
Marian Nedelcu, balta era plina .primele 2 poze sunt de vineri seara .a 3 este sambata pe la 9 (,cred) ,dimineata.sambata dimineata la ora 6 sa umplut ochi.vineri seara toti erau in stanga mea .cum te uiti la balta.de la mijlocu balti unde stateam eu.toti stateau la apa mare de la pontoane pana pe locul 15 unde ma aflam.si mai erau la apa mica catva dar mai putini dar erau cam la 6 locuri de mine in dreapta.
nu am interes sa o dau de gard
nu am interes sa o dau de gard
sa va explic am comandat matrita care o asteapta toti si ma suna marti seara k miercuri dimineatza o trimit am asteptat si azi am decis sa sun azi la ei raspunsu a fost o greseala si mai astept vreo 10 zile poate vine TIGANIEEEEEEE
Brutusik!!! Trimite-mi nr. tel pe privat.
Salutare,
Ce mai faceti baieti?
Ce mai faceti baieti?
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
Asteptam sa treaca "canicula" asta sa iesim la o iesire pe rau ceva..
Prinde un peste si ... fa-l mare !
salutari dragi colegi de suferinta, aveti idee daca s-a dezghetat vreo balta din jurul brasovului? budila, belin ceva?
Salutare l-a Budila s-a dezghetat si taxa este de 25lei/12h la Ucea 50lei 24h sau 100 curetinere 5kg.. 40lei 12h...de baltile de la Belin nu stiu nimic.
Catch & Release
salutare, 25 lei s-a facut la budila? iti si da ceva peste de banii astia? sau a ramas tot catch and release doar ca s-a scumpit cu 10 lei?
Ca idee la Ucea sa stiti ca daca mergeti inainte de ora 18 se plateste o taxa de 40 ron ...si de la 18 la 18 se poate pescui c&r cu 50 ron...
Adica ca sa fie mai clar daca vrei sa te duci la 10 pe balta trebuie sa platesti 40 ron pana la ora 18 si dupa ora 18 platesti 50 ron pana a doua zii la 18...un pic ciudata taxa dar nah...eu ma duc oricum ca merita din plin
Adica ca sa fie mai clar daca vrei sa te duci la 10 pe balta trebuie sa platesti 40 ron pana la ora 18 si dupa ora 18 platesti 50 ron pana a doua zii la 18...un pic ciudata taxa dar nah...eu ma duc oricum ca merita din plin
da la ucea taxa de 24h este de la ora 18 la 18 ..la budila nu este inclus nimic in pret daca vrei sa cumperi peste e 10 lei kg de caras si 15 lei crap ....la belin bela am vb azi cu cineva care a fost si taxa este de 40lei 24h c&r. balta cu movile am inteles ca se face crescatorie....fire intinse va doresc !!
Catch & Release