Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Salut domnilor.Marian este numele meu,i-mi pare rau ca nu am aflat de concurs mai rpd.doream sa particip si eu cu partenerul meu,dar cu siguranta veti ma organiza si alte partide interesante sper sa fiu mai pe faza pe viitor,(daca pot participa si altii inafara de cei ce au participat si la ed.trecuta)
- ady_brasov
- membru activ
cu siguranta vor mai fi concursuripmdo scrie:Salut domnilor.Marian este numele meu,i-mi pare rau ca nu am aflat de concurs mai rpd.doream sa particip si eu cu partenerul meu,dar cu siguranta veti ma organiza si alte partide interesante sper sa fiu mai pe faza pe viitor,(daca pot participa si altii inafara de cei ce au participat si la ed.trecuta)
- daddy caddy
- senior
MAI EXACT 2,4RON(STRIAT)SI 2,5RON(IN LINE,VOPSITI ELECTROSTATIC!!!),VEZI DAN MITRANESCUAls_BV scrie:in jur de 3 lei
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
cine ma poate ajuta cu un penar pt ace ofer momitoare ,plumbi la alegere
dau momitoare si plumbi lla schimb cu produse de pescuit ce mar putea interesa
Pt pescarii brasoveni
vand valigeta pt swingere Energoteam
pret 55ron
pret 55ron
crap feliat in poseta ??? asta-i tare..............ai si tu dreptate, asta toamna la budila am agatat, din intamplare, o montura rupta de care era agatat un crap, cand l-am scos am vazut ca montura era arici (bomba) cu vreo 8 carlige...........imi era ca vine patronu si zice ca e a mea, mai picam si de fraier.......dragan claudiu scrie:Am pescuit pe aproape toate locurile,am prins crap mult de fiecare data indiferent unde am stat. sa stii ca au fost partide cind locul de care zici era ocupat si m-am asezat pe altul care era liber. da ai dreptate,peste noapte nu lasa pe oricine,din cauza ca se fura peste si ziua.... asta o spun sigur.am fost de fata de multe ori cind patronul i-a prins cu crap ascuns. dar cel mai tare a fost cind pe o doamna a prins-o cu crapul feliat in poseta.cum sa mai ai incredere in pescari,nu din vina noastra se-ntimpla toate astea?ce spaga sa dai?cui sa dai,la patron?bucuka scrie:balta de la budila e ok, doar ca e mica tare..............e normal ca-ti place dragan claudiu, tu de pe locul tau arunci in mijlocul baltii, dar restul pescarilor trebuie sa arunce la 25-30 de metri !!!!....sau sa schimbe pe pluta..........ma gandesc ce ai face sa-ti ocupe cineva locul...........nu o spun cu rautate, nu trebuie sa te superi..........apoi trebuie sa te cunosti cu patronul ca sa stai peste noapte ??? inca un pic si o sa-i dam si spaga.............din pacate asta e cu baltile mici.............
oare au disparut pescari nu mai am clienti pfff
Buna seara
Eu sunt Adi, foarte incepator in ale pescuitului, bine inteles cu multe multe intrebari, as dori sa stiu daca in Brasov in afara de Energy Carp exista vre-un club al pescarilor, unde pot gasi oameni care sa iti impartaseasca din experienta lor in domeniul pescuitului.
Consider ca este o cale foarte placuta de a invata ceva, de la ce mai experimentati in domeniul asta.
Multumesc !
Eu sunt Adi, foarte incepator in ale pescuitului, bine inteles cu multe multe intrebari, as dori sa stiu daca in Brasov in afara de Energy Carp exista vre-un club al pescarilor, unde pot gasi oameni care sa iti impartaseasca din experienta lor in domeniul pescuitului.
Consider ca este o cale foarte placuta de a invata ceva, de la ce mai experimentati in domeniul asta.
Multumesc !
Pt pescarii brasoveni
pret 55ron
Sunt interesat de valigetă!!! Un număr de telefon?
pret 55ron
Sunt interesat de valigetă!!! Un număr de telefon?
stai sa inceapa sezonul sa mai se piarda din cele achizitionatebrutusik scrie:oare au disparut pescari nu mai am clienti pfff
Plumbii striați ptr. pastă, când sunt gata?