Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
celmare
membru activ
membru activ

Re: Zona Brasov

Mesaj de celmare » 08 Ian 2013, 12:40

Fratilor da circotasi m ai sunteti cum a ramas intelegerea de anul trecut ca ne vom reintilni 2013la UCEA pt revansa curaj eu vin cu damigeana
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 08 Ian 2013, 13:31

tache scrie:Eu propun sa fie echipa de 3 persoane..
eu propun ambele variante .
luci cu tot respectul, ma gandesc ca e mai bine asa pt.a incuraja sa vina cat mai multe echipe. Poate pentru unii, e prea mult poate pentru altii , e putin si asa inpartim si capra si varza .
propun cele spuse de luci ,cu mentiunea ca pot veni si echipe de 2 si echipe de 3, fiecare la alegere ,cum doreste .iar echipele care vor ocupa un podium indiferent ca sunt de 2 pescari sau de 3 pescari e problema lor, cum isi vor inparti premiul

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 08 Ian 2013, 13:38

uite pentru mine, celmare -soni si marcel sunt o echipa de nedespartit.poate ma insel ,cu toate ca as prefera ca damigeana lui celmare sa se imparta la mai putini .el, eu si parteneru sau ,dar ce pot face daca el are inca un partener .beau mai putin ? :D
glumesc binenteles

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 08 Ian 2013, 14:00

Sunt de acord cu ce spuneți, dar trebuie premiată toată echipa, nu se poate altfel. Fondul alocat ptr. cupe, medalii va craște substanțial și trebuie marită taxa de înscriere. Din concursurile anterioare s-a demonstrat că nu se prind cantități substanțale de pește, fapt care mă face să cred că este inutilă echipa formată din trei pescari!!! Cum se dorește, mărim taxa și rezolvăm problema, sau diminuăm premiile. Totodată cred că variant echipei formate din doi pescari este mai buna, deoarece rămân 17 pescari, care pot face echipe între ei la mica înțelegere și cu siguranță putem aduna cele 17 echipe ptr. desfășurarea concursului. Nimic nu este bătut în cuie. Celmare G. aduce vinul iar eu dau 2 l țuică, de încălzire!!!

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 08 Ian 2013, 14:18

Am duscutat cu băieții și cu suguranță vin Celmare, Ovidiu-Orizont, Bucur Sandu, Schele, eu, un coleg de serviciu, totodată și-au exprimat dorința de a participa și Tache, Florin M cu partenerii. Mai dau câteva telefoane la băieți și poate se mai înscriu și alți doritori!!!

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 08 Ian 2013, 14:34

luci, hai sa inpacam pe toata lumea .ai dreptate cu cupele si medaliile .dar hai sa facem altfel .facem 3 cupe si trei medali pt fiecare echipa premianta .daca e sa ramana dupa premiere in functie de numarul echipele castigatoare .acestea vor ramane in vitrina administratorului balti una.(domnul cristi) si una sponsorului daca e sa ramana .fiind o dovada vie desfasurari concursului pe acesta balta si eforturilor depuse de dansu .propun sa micsoram toate premiile in mod egal pentru a realiza acest lucru.

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 08 Ian 2013, 15:01

După câte cunosti Florine, sunt pescari care vizează mai mult premiile, nu cupele și cu siguranță nu doresc diminuarea lor!!! Am postat un calcul sumar și se vede clar cheltuielile ptr. concurs. Se prind cantități de maxim 40-45 kg/24h, este inutil, pescarul nr. 3 nu are ce face efectiv. Doream să se țină concursul precizat, 17 pescari pot face echipe între ei, ne cunoaștem bine între noi. La echipe de trei pescari se pierd cca 8 echipe și sunt șanse mari să nu adunăm nu număr suficient ptr. desfășurarea lui. Am postat mai sus faptul că am discutat cu mai mulți băieți și au fost de acord cu postările mele anterioare. Ovidiu de la Orizont m-a înterbat de premii, i-am spus valoarea apoximativă și a fost de acord să vină, conteză mult și premiile. Poți discuta telefonic cu alți doritori, mai multe păreri, important este ca acest concurs să se țină!!!

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 08 Ian 2013, 15:19

in urma discutiei cu lucian ,ii dau dreptate, ca e greu cu 3 persoane echipa sa adunam echipele .si atunci e putin probabil sa se desfasoare acest concurs .iar economisirea unei sume de bani la echipa cu 3 membri e prea mica ca pe langa economisirea la taxa si nada .echipei ii va fii destul de greu sa se deplaseze 3 persoane cu echipament intr-o masina si va pierde la taxa de drum .si atunci castigul e prea mic .
asa ca astept lista de inscriere .

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 08 Ian 2013, 21:29

S-a postat pe INFOPESCAR cu regulament și detalii!!!

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 10 Ian 2013, 03:22

va puteti baza si pe mine,doar ca am nevoie de coleg de echipa.;)

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 10 Ian 2013, 14:36

Adi!!! Până la ora concursului mai este timp suficient, cu siguranţă găseşti un partener pt. concurs, mai ales că ne cunoaştem între noi. Problema se rezolvă destul de uşor!!!

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 10 Ian 2013, 14:41

Adi!!! Cu siguranţă mai este timp pt. găsirea partenerului de concurs, ne conoaştem între noi destul de bine. Dacă doreşti te poţi înscrie la concurs, noi aşteptăm confirmarea ta! Cu respect, Lucian!!!

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 10 Ian 2013, 17:18

nu am lipsit la prima editie,nu o sa lipsesc nici la a doua,poate o sa se reuneasca echipele de anul trecut,numai ca Nelu sigur o sa aiba alt coleg de echipa,iar colegul meu de echipa care l-as dori eu ........sigur o sa aleaga pe altcineva.....:( sper sa gasesc pe cineva sa faca echipa cu mine;)

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 10 Ian 2013, 17:19

nu am lipsit la prima editie,nu o sa lipsesc nici la a doua,poate o sa se reuneasca echipele de anul trecut,numai ca Nelu sigur o sa aiba alt coleg de echipa,iar colegul meu de echipa care l-as dori eu ........sigur o sa aleaga pe altcineva.....:( sper sa gasesc pe cineva sa faca echipa cu mine ;)

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 10 Ian 2013, 17:21

eu propun sa deschideti lista .,scuze pentru mesajul dublat,e din cauza site-ului

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”