Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
Re: Zona Brasov
aici lumea vorbeste numai de schimbarea inelelor
Eu am facut o propunere....dar se pare ca nimeni nu e interesat de o pescuiala amicala cu miza mica...
Balta are peste e si ieftin pret\calitate...o sa fim doar noi pe o parte a baltii ..nush ce sa zic , la majoritatea va place sa stati inghesuiti pe la bela sau sa va intoarceti seara de la sanpaul??...sau poate provocarile pe unii ii descurajeaza...
Ce am propus eu e doar ca sa mai cunoastem si altii pasionati de pescuit , aer liber si voie buna fara stresul unui concurs cu miza mare si multe orgolii...
p.s Cristi proprietarul baltii a pus la bataie o palinca de prune si un bors
Balta are peste e si ieftin pret\calitate...o sa fim doar noi pe o parte a baltii ..nush ce sa zic , la majoritatea va place sa stati inghesuiti pe la bela sau sa va intoarceti seara de la sanpaul??...sau poate provocarile pe unii ii descurajeaza...
Ce am propus eu e doar ca sa mai cunoastem si altii pasionati de pescuit , aer liber si voie buna fara stresul unui concurs cu miza mare si multe orgolii...
-
- Veteran
vrei sa vin eu?am citit-o ,dar eu nu mai pescuiesc de acum inainte 1.5 luni mi-a iesit pe ochiExo_luci scrie:Eu am facut o propunere....dar se pare ca nimeni nu e interesat de o pescuiala amicala cu miza mica...
davidnicolaie scrie:vrei sa vin eu?am citit-o ,dar eu nu mai pescuiesc de acum inainte 1.5 luni mi-a iesit pe ochiExo_luci scrie:Eu am facut o propunere....dar se pare ca nimeni nu e interesat de o pescuiala amicala cu miza mica...
Poate sa vina oricine...satuli sau nu de pescuit...al doilea week din iunie e peste o luna asa ca ...
Eu nu ma rog de nimeni sa nu se inteleaga gresit oricum suntem 6-8 persoane care merg era vorba poate suntem mai multe echipe care vor si altfel de pescuit decat cel doar de placere(cat de cat priza de concurs)
video cu prima incercare de a cantari un somn de 40kg si 1.80m prins la balta cu plopi de la Belin (la Bela)... http://youtu.be/YyOxn_mbzlA
Fire intinse.
Fire intinse.
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
Parcă l-ai prins anul trecut sau acum doi ani,este?, a mâncat și va mai mânca mult ciortan din baltă. Oricum felicitări!!!
Meritele nu sunt ale mele. Somnul a fost prins zilele trecute de Marcel.lucfish scrie:Parcă l-ai prins anul trecut sau acum doi ani,este?, a mâncat și va mai mânca mult ciortan din baltă. Oricum felicitări!!!
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
- daddy caddy
- senior
A MAI FOST CINEVA LA DORIPESCO? LA CE MAI MERGE PE ACOLO (DACA MERGE )?
- andu20052005
- junior
am fost eu spatamana trecuta dar fara succes prea mare....am prin 2 crapi la 3-4 kg si ceva platica.....care culmea a intrat la boilies.....
de Harman...fish4life...stie cineva ceva?
am auzit ceva de o balta de crap C&R cu capturi de 10 pana la 18 kg....
aveti informatii ?
de Harman...fish4life...stie cineva ceva?
am auzit ceva de o balta de crap C&R cu capturi de 10 pana la 18 kg....
aveti informatii ?
- STIGMA FISHING
- senior
Va așteptăm la pescuit la Ucea ceru plin de stele si crapi cu pofta de mâncare stu bine
Salutare va trimit pentru doritori un link cu pozele facute de mine,la concursul "Zona Braosv" de la Ucea:
https://picasaweb.google.com/1041987682 ... ZonaBrasov
https://picasaweb.google.com/1041987682 ... ZonaBrasov
Prinde un peste si ... fa-l mare !
- barbarossa
- utilizator
Felicitari concurentilor !
Superbe fotografii. Camera e Nikon D3000, dar (daca nu te superi) ce obiectiv ai folosit? Pozele au un sharp de invidiat.
Superbe fotografii. Camera e Nikon D3000, dar (daca nu te superi) ce obiectiv ai folosit? Pozele au un sharp de invidiat.
Multumesc frumos!Deocamdata am obiectivul cu care am cumparat aparatul 18-55mm...
Am plecerea de a va invita la prima editie a Cupei FISHMAG la pescuit stationar, organizata in cadru Complexului Turistic Doripesco. Cupa FISHMAG isi asteapta pescarii amatori cat si profesionisti din Brasov si nu numai, care iubesc si apreciaza pescuitul stationar.
Detalii gasiti aici: http://www.fishmag.ro/cupa-fishmag-edit ... tionar.htm
Am plecerea de a va invita la prima editie a Cupei FISHMAG la pescuit stationar, organizata in cadru Complexului Turistic Doripesco. Cupa FISHMAG isi asteapta pescarii amatori cat si profesionisti din Brasov si nu numai, care iubesc si apreciaza pescuitul stationar.
Detalii gasiti aici: http://www.fishmag.ro/cupa-fishmag-edit ... tionar.htm
Prinde un peste si ... fa-l mare !
- cristibuzgo
- utilizator
Va salut!
Am si eu o intrebare. Unde pot gasi in Brasov lemn de balsa? Vreau sa incerc sa imi "construiesc" singur voblerele.
Va multumesc si va doresc fir intins.
Am si eu o intrebare. Unde pot gasi in Brasov lemn de balsa? Vreau sa incerc sa imi "construiesc" singur voblerele.
Va multumesc si va doresc fir intins.
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.