Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Exo_luci
membru activ
membru activ

Re: Zona Brasov

Mesaj de Exo_luci » 05 Feb 2012, 15:48

Cine a pescuit pe balta de la stigma ar putea sa scrie si ce impresii are,la ce a mers mai bine , ce locuri ,monturi,etc

Incep eu:am fost de 2 ori,de ambele dati am pescuit pe capatul baltii din dreapta (langa rulota) din motive de comoditate.Ambele dati am fost mai slab pregatit pentru pescuit...mai mult accent pe gratare sprituri...Nu am pescuit niciodata pe stigma cu bile deci nu stiu cum reactioneaza dar din ce am mai vazut la altii si am auzit se arunca si la bile destul de bine dupa ce il momesti un pic.Locurile cele mai bune sunt clar cele din partea stanga baltii unde e si deschiderea mai mare a baltii .Se prinde peste cel mai bine pe langa malul opus chiar foarte aproape (jumate de metru).Eu am prins cel mai bine la porumb dulce(bonduele),la alt tip de porumb nu a pus botu,nici la plastice,cel mai posibil majoritatea pescarilor care au venit pe acolo asa i-au obisnuit.A mers mai bine cu momitor decat cu plumb,dar nu e exclus pentru cine o sa dea cu bile sa nu ii rupa cu pasta pe plumb...Mananca foarte bine noaptea si dimineata pana la 9 , ziua e mai tot timpul absent.

Eu am fost prin august deci era cald asa ca in mai e posibil sa fie cu totul altfel. **==

Yo_gabriel
membru activ
membru activ

Mesaj de Yo_gabriel » 05 Feb 2012, 17:04

Eu am fost de 4 ori de 3 ori vara si o data toamna ... tin sa spun ca 80% din capturi le-am avut noaptea....am prins la porumb tutti frutti cel mai bine apoi la porumb de conserva si pelete de la haldorado.... la bile am dat doar la s&o de la dynamite baits d 20mm si am prins dar mai rar ca la porumb si pelete ...... eu am pescuit in deschizatura baltii se vede in pozele puse de mine ... in malul opus adica in stuf ... sunt foarte curios de celalat capat al balti am fost si la prima vedera pare foarte in regula cu ceva agatauri in stuf deci cred ca si acolo o sa fie un loc foarte prinzator ..eu cel mai mult am luat 22 de bucati dar toti intre 1-3 kg ..cel mai slab am luat 7 bucati in prima partida dar atubci am dat doar la porumb de conserva.....Eu o sa merg macar o data si inainte de concurs si atunci o sa fac mai multe poze sa vedeti mai in detaliu balta.....Toate cele bune

Yo_gabriel
membru activ
membru activ

Mesaj de Yo_gabriel » 05 Feb 2012, 17:10

In legatura cu banii eu zica sa ne strangem pana la sf lu martie macar 15 echipe apoi dam o intalnire si dam de echipa cat sa acoperim arbitrajul si balta iar acolo pe balta dam si restul cred ca e ok daca vrea cineva sa stranga banii foarte bine ... :-h

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 05 Feb 2012, 18:11

mazare scrie:la subiect va rog :-@ sahul pe alte forumuri >:) :D
Bogdan + Carmen
Claufishi + Partener
domnule mazare, sigur facand echipa cu sotia veti avea timp si de pescuit sau stati numai in cort :D
Ultima oară modificat 05 Feb 2012, 18:15 de către davidnicolaie, modificat 1 dată în total.

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 05 Feb 2012, 18:14

Cred ca daca nu se strang 15 echipe va fi cam subreda situatia sau va fi un concurs fara premii sau daca se arata vreun sponsor interesat am avea acolo ceva premii (Locul 1 - 3 bile , Locul 2 - 2bile , Locul 3- 1 bila , Captura - 1 Thnopufi :)) =)) )

Evident glumesc, cel mai important este sa ne intalnim sa pescuim sa ne fotografiem si filmam (ca sa avem iarna ce poze si intamplari sa discutam......) si sa ne simtim bine , chiar si fara premii.

P.S. Cine stie...........poate peste ceva timp infiintam CLUBUL DE PESCUIT SPORTIV "ZONA BRASOV"

**==
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

teo42
membru activ
membru activ

Mesaj de teo42 » 05 Feb 2012, 18:30

mazare scrie:....cat despre cantarire eu propun sa-l rugam pe TEO care este si arbitru(sper sa nu ma insel).......
salut, nici o problema daca data concursului ramane 4-6 mai, din 7 arbitrez /fotografiez/postez kkarp pentru Tata Nitu

teo42
membru activ
membru activ

Mesaj de teo42 » 05 Feb 2012, 18:43

~x( scuze, dupa ce am postat am citit postarea lui claufish

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 05 Feb 2012, 18:50

Exo_luci scrie:Gabi poti folosii momitor cu tija , ideea e in caz ca se rupe firu in dril sa se poata elibera pestele de plumb,momitor.
montura plumb pierdut este cu totul altceva Luci :-?
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes

MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 05 Feb 2012, 18:54

Am făcut cu davidnicolae un cocurs de șah azi 05.02.2012, înțelegerea a fost că:dacă pierde davidnicolae se va înscrie la concursul de pescuit propus de Gabriel.Marele campion FLORIN a pierdut onorabil competiția, iar în consecință trebuie să se înscrie la concursul de pescuit, DACĂ ARE DEMNITATE ȘI CUVÂNT.Bogdan, am câștigat o echipă, respectiv davidnicolae+partener.Florin, așteptăm poziția ta vis-a-vis de cele precizate mai sus.

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 05 Feb 2012, 18:54

davidnicolaie scrie:
mazare scrie:la subiect va rog :-@ sahul pe alte forumuri >:) :D
Bogdan + Carmen
Claufishi + Partener
domnule mazare, sigur facand echipa cu sotia veti avea timp si de pescuit sau stati numai in cort :D
:"> :-? =P~ TEORETIC EU ALEG CORTUL DAR EA NU CRED CA O SA ALEAGA LA FEL K MINE DECI E PA COMPETITIE :D :((
Ultima oară modificat 05 Feb 2012, 19:03 de către mazare, modificat 1 dată în total.
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 05 Feb 2012, 19:00

claufishi scrie:Am vorbit cu posibilul Cameraman/Fotograf si Arbitru al acestui concurs , TEO, si a spus ca ar fi de acord sa ne fotografieze , filmeze , si sa realizeze cantaririle si clasamentul .
Suma pentru care ne onoreaza cu aceste activitati este 200 lei.
Va filma inceputul competititei ,cu tragerile la sorti , posibilele momente memorabile din timpul competititei => CAPTURA , etc, finalul competitiei cu premierea s.a.m.d. si fotografierea pe intreaga perioada a concursului , (ca si model al calitatii activitatilor sale profi , puteti urmari fotografiile din concursurile de la DORIPESCO in special cele organizte de Tata Nitu-pe 2011 , sau accesand adresa http://www.teofotopro.ro ). Cantariri se vor face probabil 3 / zi -dimineata , pranz , seara -
Cei care nu sunteti de acord va rog sa va expuneti punctul de vedere aici pe forum in acest topic.

In acest fel ar ramane 2300 lei pentru premii si organizare .

CLAUDIU + PARTENER(poate sotia) ADJUDECAT !!!

FIR INCINS **==
=D> =D> =D> MII DE MULTUMIRI LUI TEO (mi se pare un pret cu ff mult bun simt)
cat despre ce am postat eu cum vi se pare? e OK ""CUPA ZONA BRASOV"" ?????? :?:
PREMIILE VI SE PAR OK ???? :?:
ESTE CINEVA CARE SE POATE INTERESA DE CUPE,DIPLOME SI DAK NE INCADRAM CU LOVELELE SI MEDALII ????? :?:

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 05 Feb 2012, 19:06

lucfish scrie:Am făcut cu davidnicolae un cocurs de șah azi 05.02.2012, înțelegerea a fost că:dacă pierde davidnicolae se va înscrie la concursul de pescuit propus de Gabriel.Marele campion FLORIN a pierdut onorabil competiția, iar în consecință trebuie să se înscrie la concursul de pescuit, DACĂ ARE DEMNITATE ȘI CUVÂNT.Bogdan, am câștigat o echipă, respectiv davidnicolae+partener.Florin, așteptăm poziția ta vis-a-vis de cele precizate mai sus.
poate venii cu drag chiar il asteptam dar deja cred ca asteapta sa se roage toata lumea de el [-x

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 05 Feb 2012, 19:08

lucfish scrie:Am făcut cu davidnicolae un cocurs de șah azi 05.02.2012, înțelegerea a fost că:dacă pierde davidnicolae se va înscrie la concursul de pescuit propus de Gabriel.Marele campion FLORIN a pierdut onorabil competiția, iar în consecință trebuie să se înscrie la concursul de pescuit, DACĂ ARE DEMNITATE ȘI CUVÂNT.Bogdan, am câștigat o echipă, respectiv davidnicolae+partener.Florin, așteptăm poziția ta vis-a-vis de cele precizate mai sus.
NEA FLORINE,SA NU UITAM CA SAH-UL ESTE SPORTUL MINTII,DECI...... :D =)) =)) :-h
STIL OSTIL

ENERGY CARP

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 05 Feb 2012, 19:13

mazare scrie:
poate venii cu drag chiar il asteptam dar deja cred ca asteapta sa se roage toata lumea de el [-x
nu e asta i-am explicat domnului lucian care e treaba .intelege ce doreste.vreti sa spun ca vin si daca intervine ceva, ce fac ?o dau la cotita si din punctul meu de vedere e mai urat ,sau sa va zic sigur ca vin, cand e momentul si scurtam discutia

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 05 Feb 2012, 19:19

daddy caddy scrie:
NEA FLORINE,SA NU UITAM CA SAH-UL ESTE SPORTUL MINTII,DECI...... :D =)) =)) :-h
domnule radu .au fost 2 cazuri .eu am sustinut 2 din 3 ,domnul lucian a sustinut 3 din 5 .deci rezultatul a fost 2-0 pt mine primele doua meciuri si rezultat final 3-2 pt. lucian finalul .la 2-0 pt mine .nu puteam sa fie asa scurt si la obiect.nu era placut din partea mea mai ales ca era la mine acasa ,asa ca am mai jucat sa ii mai acord o sansa domnului lucian si a profitat de ea si a castigat la final cu 3 -2 =D>

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”