Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Yo_gabriel
- membru activ
Re: Zona Brasov
Salutare tuturor ... Am si eu o propunere :Sa facem un concurs intre pescarii din Brasov .... poate cunoaste cineva vreun patron de balta ....eu unu daca ar vrea lumea am putea organiza unul la Stigma fishing ..patronul este super ok si cred ca ne putem intelege la un pret bun ... poate are cineva daca nu alte propuneri.... toate cele bune
salut la toti pescarii si LA MULTI ANI!
buna ideea cu concursul dar cand sa-l facem ?
si care este balta stigma ?
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- Yo_gabriel
- membru activ
Balta este cea de la Ucea si este o propunere vedem cati mergem si apoi ne intalnim la o bere ceva si ne punem de acord daca nu vb tot pe forum si fizam restul detalilor dar sa fim macar 10 pescari parerea mea
Bogdan, cred că acest concurs se poate organiza și la Belin, dacă vorbești cu Bela cred că se rezolvă.Pate vorbește Radu R sau Florin M.Cred că f. f. f. mulți pescdari ar dori să concureze.
Vreti concurs,pai sambata la vadu,,O COPCA UN VIN FIERT EU SI UN RAPITOR" taxa de 50ron si cine stie poti chiar sa si ei un premiu acum doi ani am fost cu un prieten si a luat locul doi cu o stiuculita de 300g iar ca premii d-na Ruxadra a fost destul de generoasa,asa ca ne vedem pe balta.
mazare scrie:salut la toti pescarii si LA MULTI ANI!
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
-
- Veteran
luci, eu cred ca ideea este excelenta .dar nu ma pune pe mine ca eu nu ma bag sa vrb. cu bela.poate vrb. mazarelucfish scrie:Bogdan, cred că acest concurs se poate organiza și la Belin, dacă vorbești cu Bela cred că se rezolvă.Pate vorbește Radu R sau Florin M.Cred că f. f. f. mulți pescdari ar dori să concureze.
de mers o sa merg si eu dar numai daca se mai incalzeste vremeaiuuli scrie:Vreti concurs,pai sambata la vadu,,O COPCA UN VIN FIERT EU SI UN RAPITOR" taxa de 50ron si cine stie poti chiar sa si ei un premiu acum doi ani am fost cu un prieten si a luat locul doi cu o stiuculita de 300g iar ca premii d-na Ruxadra a fost destul de generoasa,asa ca ne vedem pe balta.
cat despre premii sunt din partea sponsorilor (dna MALUTAN etc)
iar propunerea lui Gabriel mi se pare foarte interesanta dar cand ? putem sa-l facem in martie pe orice locatie (unde este mai ieftin)
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- Yo_gabriel
- membru activ
Am vorbit cu Cristi patronul de la Stigma fishing si a spus ca ne ia cat vine taxa de pescar .. si a spus ca face el cupa pentru locul 1 ... toate cele bune
-
- Veteran
in sfarsit o propunere si o certitudine .Yo_gabriel scrie:Am vorbit cu Cristi patronul de la Stigma fishing si a spus ca ne ia cat vine taxa de pescar .. si a spus ca face el cupa pentru locul 1 ... toate cele bune
- daddy caddy
- senior
ASTA DA CONCURS BRE' SE ANUNTA SI VREO TELEVIZIUNE?Yo_gabriel scrie:Am vorbit cu Cristi patronul de la Stigma fishing si a spus ca ne ia cat vine taxa de pescar .. si a spus ca face el cupa pentru locul 1 ... toate cele bune
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- sece4u20
- senior
da. OTV !in direct si in reluare!
scz dar mu am putut sa ma abtin!!!:)):)):))
scz dar mu am putut sa ma abtin!!!:)):)):))
- dragan claudiu
- Veteran
super initiativa si cred ca asa putem sa ne cunoastem mai bine si sigur dupa acest concurs no sa mai vedem atitea polemici pe site...
ar trebui sa facem o lista de intentie
nu credeti? sa vedem c-am cati pescari brasoveni s-ar inscrie
1. Dragan claudiu
2
3
4
5
6
........
ar trebui sa facem o lista de intentie
nu credeti? sa vedem c-am cati pescari brasoveni s-ar inscrie
1. Dragan claudiu
2
3
4
5
6
........
- Yo_gabriel
- membru activ
trebe tot timpu sa se gaseasca cate unu sa comenteze .....
- Yo_gabriel
- membru activ
Este mai mult o intalnire pe balta intre noi cei de pe forum si am zis sa fie mai palpitant sa fie si un premiu acolo .. daca ai tu cumva alta idee cu o alta balta foarte bine