Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
bobo_pescar scrie:NOU PENTRU PESCARII BRASOVENI SA DESCHIS UN MAGAZIN NOU IN BRASOV IN CARE VETI GASI RENUMITELE BILE CLUB CARPING (PREMIUM SI CLASIC MEAT SI SWET) DIPURI, MIXURI,BILE DE CARLIG,PASTA,GROUNDBAIT SI MULTE ALTELE + ACCESORII DE PESCUIT(PLUMBI,MOMITOARE ETC) LA PRETURI MAI MULT DECAT BUNE
PS: PRIETENII MEI CARE VOR SA CUMPERE SA MA CONTACTEZE SI VOR AVEA PARTE DE UNELE REDUCERI
ADRESA ESTE ALEXANDRU VLAHUTA NR 63 BL 139--9 PARTER(HARMANULUI CU VLAHUTA PE LANGA ITC)
produse SENZOR si BENZAR primiti?
senzor deja sunt iar benzar fane o oferta buna si.....vb
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
emisiunea infopescar ... la liber astazi
http://www.infopescar.tv/video/infopescartv-live/ si astazi. Multumim!!!!
-
- Veteran
nimeni nu a mai fost pe nicaeri eu din pacate nu pot sa merg si nici vesti nu primesc de pe forum
- dragan claudiu
- Veteran
Maine merg la sinpaul,daca e cineva amator de a face o partida de pescuit impreuna sa ma contacteze la nr. 0756598364
davidnicolaie scrie:nimeni nu a mai fost pe nicaeri eu din pacate nu pot sa merg si nici vesti nu primesc de pe forum
am fost Duminica la Doripesco pe balta 6 si rezultatul a fost dezamagitor : 4 carasi
vremea instabila si-a spus cuvantul!
davidnicolaie scrie:nimeni nu a mai fost pe nicaeri eu din pacate nu pot sa merg si nici vesti nu primesc de pe forum
salut prieteni. mai intru si eu pe aici sa citesc ce aventuri ati mai avut dar e intradevar slaba activitatea.
vremea............
in franta pe un lac mic langa o parcare unde am stat un weekend am vazut 2 soferi care pescuiau. erau din republica moldova.caras. nu conteaza asta. sistemul era interesant.
aveau un plumb de 2-300 gr legat de un fir gros cu care il aruncau in apa si tot de fir trageau si sa scoata plumbul dupa terminarea partidei.firul era ancorat de malputin lateral de locul unde se pescuia. tot de plumb era legat un fir din cauciuc natural(nu stiu exact ce lungime), si de cauciuc era legatfirul cu care se pescuia. pe fir vreo 8 carlige, bambina din pamant, si frul agatat pe un bat la 20-30 cm de sol. interesant e faptul ca atunci tragea pestele si misca bambina trageau de fir si il faceau gramada pe jos, dar fara sa se miste plumbul pentru ca ceda cauciucul. se intindea f mult. scoteai pestele, puneai nada in carlige si lasai cauciucul sa duca carligele in apa. pescuiai in acelasi loc fara sa arunci sa sperii pestele. nu stiu exact denumirea(nu am retinut) dar au zis ca e exact traducerea in rusa la cauciuc. interesant
p.s.
duminica ajung si eu acasa si mai vorbim
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
au mai asteptat si altii, ... si au primit... unele postaridavidnicolaie scrie:nimeni nu a mai fost pe nicaeri eu din pacate nu pot sa merg si nici vesti nu primesc de pe forum
va doresc la toti "sa va ia fir de pe tambur "
Ultima oară modificat 06 Iul 2011, 18:59 de către mihai, modificat 1 dată în total.
a auzit cineva ceva de Cismasu ?
Salutare,
In penultima saptamana din luna asta o sa plecam la un pescuit la chiroiu 4 eu cu bobo_pescar si alti 2 amici ...am mai povestit de balta asta si am pus si poze...
Pescuim numai c&r si cine vrea mai da o taxa de 20 de lei si ia acasa 10 kg de caras la varga .Taxa este de 50 de lei 24 ore ....noi plecam de vineri pana duminica,cine vrea informatii despre balta intra pe site chiroiu4greenlake.ro....am avut satisfactii pe balta asta destule+linistea si nu este aglomerat.
Daca exista doritori sa vina cu noi sa se faca auziti mergem impreuna cu cea mai mare placere poate o punem si de un mic concurs
In penultima saptamana din luna asta o sa plecam la un pescuit la chiroiu 4 eu cu bobo_pescar si alti 2 amici ...am mai povestit de balta asta si am pus si poze...
Pescuim numai c&r si cine vrea mai da o taxa de 20 de lei si ia acasa 10 kg de caras la varga .Taxa este de 50 de lei 24 ore ....noi plecam de vineri pana duminica,cine vrea informatii despre balta intra pe site chiroiu4greenlake.ro....am avut satisfactii pe balta asta destule+linistea si nu este aglomerat.
Daca exista doritori sa vina cu noi sa se faca auziti mergem impreuna cu cea mai mare placere poate o punem si de un mic concurs
c0r0nel scrie:a auzit cineva ceva de Cismasu ?
A fost taicameu de 2 ori saptamana trecuta cu un prieten si au prins vreo 4 kile de caras adunate in ambele ture...f slab si nici altii pe balta nu au avut activitate..
La multi ani Laurentiu si tot ce iti doresti!