Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
sorinbv
senior
senior

Re: Zona Brasov

Mesaj de sorinbv » 10 Apr 2011, 19:15

nu treb sa facem afirmatii de genul ca nu esti pescar sportiv daca mergi pe balata x sau y, sau ce patron bun e xxx sau ce fraier e yyy. vrei sa lauzi pe cineva zi in fata daca esti barbat nu te fa ca nu stii ca citeste pe aici. AI SA TERMINAM ODATA CU ASTA. daca citim forumul in urmaaltceva decat cearta nu gasesti aici. =D> fire intinse

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 10 Apr 2011, 19:53

in curand ramane doar bela aici. daca are tupeu de ce nu scrie si el aici. e greu cu tehnica asta. dar gaseste pe unul care sa-i dicteze... =))

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 10 Apr 2011, 19:57

cred ca nu o sa mai postez pe aici ca imi e scarba. va pup si **==

toma bv
utilizator
utilizator

Mesaj de toma bv » 10 Apr 2011, 20:48

sorinbv scrie:cred ca nu o sa mai postez pe aici ca imi e scarba. va pup si **==
nu cred ca este o solutie acest lucru poate mai sunt pe forum si pescari care chiar au nevoie de informatii si daca acele informatii vin de la mine de la tine de la x pescari cred ca sunt constructive
parerea mea sper sa nu supar pe nimeni
nu incerca sa fii PESTE

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 10 Apr 2011, 21:18

toma bv scrie:
sorinbv scrie:cred ca nu o sa mai postez pe aici ca imi e scarba. va pup si **==
nu cred ca este o solutie acest lucru poate mai sunt pe forum si pescari care chiar au nevoie de informatii si daca acele informatii vin de la mine de la tine de la x pescari cred ca sunt constructive
parerea mea sper sa nu supar pe nimeni
corect asta mi-am dorit sa aud

Yo_gabriel
membru activ
membru activ

Mesaj de Yo_gabriel » 10 Apr 2011, 21:46

Pana la urma toti care suntem pe acest forum avem ceva in comun : PESCUITUL ;)

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 11 Apr 2011, 11:42

@sorin se pare ca tu intrebi si tot tu iti raspunzi si esti singurul care rascoleste cacatul pe aici pe forum nu vezi ca nu te mai baga nimeni in seama pe aici :-@ si stii de ce pt ca cel mai destept cedeaza primul :D
daca vei reciti cu atentie de unde s-a inceput cu toata tzigania asta vei fi foarte surprins sa vezi ca eu nu am avut nimic cu nimeni si cel care era deranjat de cei care cara pestii acasa era chiar prietenul tau @davidnicolae :-B
eu nu ti-am spus nimic tie si nici nu te-am jignit asa cum ai facut tu (lingai,pupincuristi,locotenenti etc)
nu am vrut vreodata sa fac reclama cuiva (sau poate doar mie) dar mie imi place balta lui bela si am spus regulamentul pt cine era interesat sau detalii despre o partida pe care am facut-o pe balta respectiva nu am incercat sa conving pe cineva sa vina acolo din contra chiar imi convine cand e balta mai lejera ca am mai mult loc
eu oricum am si alternative pt alte balti anul acesta voi merge si la Moara Vlasiei,Greaca,Chiroiu 4 si multe altele(rog patronii acestor balti sa-mi multumeasca pt reclama =)) (glumeam))
pe cand tu nu stiu daca ai putea sa mergi vreodata pe acolo pt ca ti-ar trebui 2 randuri de vene sa ti le tai dupa ce eliberezi pestii
atat pt randurile de mai sus cat si pt postarile anterioare daca te-am jignit pe tine sau pe cineva i-mi cer scuze si haideti sa ne vedem in continuare de treaba noastra indiferent de balta sau de tehnica de pescuit si daca putem sa spunem ceva cuiva sa ajutam cu informatii bine daca nu nu deci te rog :-t ca esti tare obositor [-x
pt toti pescarii numai bine si fire incinse ---<><
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes

MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 11 Apr 2011, 14:33

@sorinbv cred ca nu o sa mai postez pe aici ca imi e scarba. va pup
toma bv nu cred ca este o solutie acest lucru poate mai sunt pe forum si pescari care chiar au nevoie de informatii si daca acele informatii vin de la mine de la tine de la x pescari cred ca sunt constructive
parerea mea sper sa nu supar pe nimeni[/quote]

sunt de acord cu tine @toma bv indiferent de balta de care vorbim sau stilul de pescuit pe care il practicam nu trebuie sa NE LUAM DE CEILALTI PESCARI
eu de ex am povestit despre regulament sau partidele pe care le-am facut acolo pentru ca acolo am fost nu aveam cum sa povestesc despre o balta la care nu am fost sau pe care nu o cunosc dar se pare ca i-am deranjat pe altii
cand o sa merg pe alta balta o sa va povestesc ce stiu despre balta respectiva si ce am prins si la ce **==
eu unul nu o sa ma las intimidat de altii si o sa mai vorbesc despre partidele de pescuit de la bela deoarece sunt destui pescari care sunt interesati de balta cu plopi
cat despre "reclama mascata"stati linistiti ca nu este, nu am nimic de castigat de pe urma acestor postari platesc exact ca ceilalti si am aceleasi drepturi si obligatii cum are toata lumea asa ca nu mai vorbiti care nu stiti
ps pentru cine nu a inteles voi reveni cu un desen ;)
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 11 Apr 2011, 14:51

@exo_luci nu stiu daca te confund dar cred ca tu ai mai pescuit pe chiroiu 4 si cred ca o sa mergem la acelasi concurs peste 3 sapt la cupa pescarilor sportivi daca nu ma insel poate o sa-mi dai si mie niste detalii despre cel mai apropiat drum cati km sunt pana acolo si ceva informatii despre balta dar doar dak vrei mersi **==

@ovidiu bv cred ca ai exagerat si tu putin dar asta este toti mai gresim ca suntem oameni
dar mai bine pui pozele alea de care ziceai si nu mai baga in seama toate prostiile
@toma bv poate ne dai mai multe detalii despre balta de la Augustin(momeala,arome etc)

cat despre weekend am fost si eu la pescuit la BELA de sambata pana duminica si am prins foarte bine(27kg) la bile home made s&o cu capsuni(facute de mine si prietenul meu) chiar daca vremea a fost foarte foarte nasoala si am vazut toate anotimpurile intr-o singura zi
poze nu am facut pentru ca nu a fost nici o captura mai rasarita de 3,5 kg

PS va rog nu va mai certati si nu mai raspundeti la provocari ar trebui sa fim mai buni fata de ceilalti si lasati sa-si exprime fiecare punctul de vedere iar daca nu va convine ceva nu interveniti si asa am putea sa continuam fara probleme si fara cearta (credeti ca se poate ? eu zic ca cine are putina minte poate sa posteze civilizat pe acest topic fara sa mai caute nod in papura sau cearta (nu mai provocti pe altii ca s-ar putea sa va zica cineva niste vorbe care o sa va doara))
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE **==

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

rares_giurgiu
membru activ
membru activ

Mesaj de rares_giurgiu » 11 Apr 2011, 16:03

AI PUS PUNCTUL PE"I" BOGDANE!!!!!!!!!!! cine nu e de acord cu anumite taxe si conditii pe anumite balti, e liber sa mearga oriunde poate sa-si impuna propriile conditii,dar nu prea are unde, asa ca tot la conditiile impuse trebuie sa stam ca sa ne satisfacem placerile
LA TOTI NII GREU...................... DA' NU LA FEL!!!!!!!

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 11 Apr 2011, 16:08

bobo_pescar scrie:@exo_luci nu stiu daca te confund dar cred ca tu ai mai pescuit pe chiroiu 4 si cred ca o sa mergem la acelasi concurs peste 3 sapt la cupa pescarilor sportivi daca nu ma insel poate o sa-mi dai si mie niste detalii despre cel mai apropiat drum cati km sunt pana acolo si ceva informatii despre balta dar doar dak vrei mersi **==

@ovidiu bv cred ca ai exagerat si tu putin dar asta este toti mai gresim ca suntem oameni
dar mai bine pui pozele alea de care ziceai si nu mai baga in seama toate prostiile
@toma bv poate ne dai mai multe detalii despre balta de la Augustin(momeala,arome etc)

cat despre weekend am fost si eu la pescuit la BELA de sambata pana duminica si am prins foarte bine(27kg) la bile home made s&o cu capsuni(facute de mine si prietenul meu) chiar daca vremea a fost foarte foarte nasoala si am vazut toate anotimpurile intr-o singura zi
poze nu am facut pentru ca nu a fost nici o captura mai rasarita de 3,5 kg

PS va rog nu va mai certati si nu mai raspundeti la provocari ar trebui sa fim mai buni fata de ceilalti si lasati sa-si exprime fiecare punctul de vedere iar daca nu va convine ceva nu interveniti si asa am putea sa continuam fara probleme si fara cearta (credeti ca se poate ? eu zic ca cine are putina minte poate sa posteze civilizat pe acest topic fara sa mai caute nod in papura sau cearta (nu mai provocti pe altii ca s-ar putea sa va zica cineva niste vorbe care o sa va doara))
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE **==
Bravoooooooooooooooooooo !!!
Eu pana acum nu am intervenit deoarece discutia cazuse in penibil si josnicie.
Poate ai reusit sa limpezesti apele.........................

P.S. il cunosc cumva pe prietenul tau cu care ai facut bilele? sau e anonim :D ? :-?

FIR "INCINS" **==
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 11 Apr 2011, 16:16

@claufishi normal ca-l cunosti ESTE UTILIZATORUL CLAUFISHI **==

PS scuza-ma ca ti-am furat replica cu FIR INCINS :D

SI CA SA NE MAI DESTINDEM UITATI-VA AICI http://www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnT ... re=related

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

toma bv
utilizator
utilizator

Mesaj de toma bv » 11 Apr 2011, 16:23

am fost sambata in vizita pe la augustin balta s-a facut 40 lei 24 h pt cei care au un permis eliberat de baraolt cv este 20 lei dar inca nu stiu nimic despre acest permis
pe balta erau 3 pescari un nene mai in varsta avea un ciortan de aproximativ 3 kg iar ceilalti pescari unul de 2 kg nenea mai in varsta a spus ca a dat drumul la unul de 5 kg pentru a avea o zi libera iarasi nu stiu cum se procedeaza ,mai spunea ca a fost cineva din baraolt a stat 4 ore si a luat 4 ciortani intre 2 si 5 kg dupa cate am inteles i-a eliberat si a plecat acasa pentru ca batea vantul ffff tare
daca se va face vreme cat de cat buna voi merge de joi pana vineri si voi posta rezultate conditii absolut tot ce tre sa stiti
va rog sa luati acest post ca pe o informare nu am absolut nici un interes pentru aceasta balta si sper ca in viitor sa merg si la bela si la movile singurul loc unde nu voi mai merge este vadu deoarece tre sa stau la poarta pana vine paznicii si tre sa merg f mult pana la locul de pescuit
nu este anti reclama
va doresc o zi cat mai frumoasa
nu incerca sa fii PESTE

mazare
Veteran
Veteran

Mesaj de mazare » 11 Apr 2011, 16:30

multumesc si mai asteptam vesti **==

MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 11 Apr 2011, 18:28

IMI CER SCUZE CELOR CARE S-AU SIMTIT JIGNITI DE MINE, CU TOATE CA EU NU M-AM LEGAT DE O PERSOANA ANUME.

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”