Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
[Stai relax ca din cate am auzit se pare ca au ajuns pescarii sportivi la Doripesco si se iese cu 40-50kg peste...Si nu te mai da asa mare ca mergi pe Balta nr4 ca acolo degeaba mergi.Asa merg si eu arunc cu momitoru gol si scot peste.Incearca sa prinzi peste intr-o balta cu peste foarte putin nu asa.Ala antrenament pentru concurs nu ce faci tu...oricum bafta[/quote]
Dar mai bine , ca sa vezi daca esti pescar, mergi pe ape salbatice. In cazul Bv. dute pe Olt si apoi mai vb. Ca mergem noi la doripesco, bela, movile...si prindem intr-o balta unde unul baga peste si alti scot...sunt curios pe olt cati ar prinde un peste?
Dar mai bine , ca sa vezi daca esti pescar, mergi pe ape salbatice. In cazul Bv. dute pe Olt si apoi mai vb. Ca mergem noi la doripesco, bela, movile...si prindem intr-o balta unde unul baga peste si alti scot...sunt curios pe olt cati ar prinde un peste?
Stai relax ca din cate am auzit se pare ca au ajuns pescarii sportivi la Doripesco si se iese cu 40-50kg peste...Si nu te mai da asa mare ca mergi pe Balta nr4 ca acolo degeaba mergi.Asa merg si eu arunc cu momitoru gol si scot peste.Incearca sa prinzi peste intr-o balta cu peste foarte putin nu asa.Ala antrenament pentru concurs nu ce faci tu...oricum bafta[/quote]
000...postul era pentru " yo gabriel" , considerând ca omu vrea sa pescuiasca pe balta nr.4
00.. ai/aveţi o imaginaţie demnă de un scriitor de literatură "SF" daca tu/dvs ai dedus ca din ce am postat aş fi pescuit in balta 4
0.la Doripesco si se iese cu 40-50kg peste nu cred ca scrii de balta 4 ..........poate pe 2, 3 , sau 23 "oare unde o fi balta 23"
1.poate ai pescuit in balta 4, daca nu, ESTE O ALTERNATIVA LA prinde şi eliberază ADEVARATĂ,... fară zile cu taxa redusa 20 RON ==== SAU IN ULTIMELE 5 MINUTE S-A SCHIMBAT REGULAMENTUL LA "PLOPI"
2. Ala antrenament pentru concurs nu ce faci tu...oricum bafta , PARDON CE FAC EU ?????, a nu se interpreta " ce FUCK YOU " ,,, nu m-am prins la afirmaţia asta . ... ce sa fac şi eu.. nu toti ne-am nascut cu acelaşi IQ
000...postul era pentru " yo gabriel" , considerând ca omu vrea sa pescuiasca pe balta nr.4
00.. ai/aveţi o imaginaţie demnă de un scriitor de literatură "SF" daca tu/dvs ai dedus ca din ce am postat aş fi pescuit in balta 4
0.la Doripesco si se iese cu 40-50kg peste nu cred ca scrii de balta 4 ..........poate pe 2, 3 , sau 23 "oare unde o fi balta 23"
1.poate ai pescuit in balta 4, daca nu, ESTE O ALTERNATIVA LA prinde şi eliberază ADEVARATĂ,... fară zile cu taxa redusa 20 RON ==== SAU IN ULTIMELE 5 MINUTE S-A SCHIMBAT REGULAMENTUL LA "PLOPI"
2. Ala antrenament pentru concurs nu ce faci tu...oricum bafta , PARDON CE FAC EU ?????, a nu se interpreta " ce FUCK YOU " ,,, nu m-am prins la afirmaţia asta . ... ce sa fac şi eu.. nu toti ne-am nascut cu acelaşi IQ
- Yo_gabriel
- membru activ
Pentru mine nu e nici o problema sa merg si la bela ... putin imi pasa dar as prefera o balta unde sa ai loc macar 10 metri intre pescari ..... nu sunt eu mare crapar sunt la inceput dar portiunea aceasta de forum a ajuns pe post de cancan ...
- Yo_gabriel
- membru activ
Apropo ... eu nu vad sa fi scris cineva ca merge pe balta 4 .... eu doar imi doresc ... pffff greu cu uniiOvidiuBV scrie:mihai scrie:din ce info am eu (de la prietenii carora nu le-au scapat concursurile importante ) pe balta 4, media este mica in conditii de concurs , unde cantitatea este in prim plan si interesul pescarilor este cu totul altul decat pescuitul de placere, dar nu au lipsit de la nici un concurs capturile de peste 8 kg . despre partidele de antrenament am auzit de capturi intre 12 -18 kg.Yo_gabriel scrie:Rares are dreptate , nu trebe sa se certe lumea acum din cauza preferintelor celorlalti.... si asa nu suntem foarte multi pe forum ... eu cred ca o sa incerc la balta 4 de la vadu sa vad cum imi fac rost de o recomandare ... macar acolo e mult peste .. pacat ca media la kg / bucata este mica ... toate cele bune si FIRE CAT MAI INTINSE TUTUROR
fir intins .... postezi niste poze dupa partida de pescuit pe 4?
P.S. la doripesco sunt cotizant ca toti pescarii ..... nu ruda, afin, actionar, prieten sau "PATRON"
FIR INTINS BRASOVENI
Stai relax ca din cate am auzit se pare ca au ajuns pescarii sportivi la Doripesco si se iese cu 40-50kg peste...Si nu te mai da asa mare ca mergi pe Balta nr4 ca acolo degeaba mergi.Asa merg si eu arunc cu momitoru gol si scot peste.Incearca sa prinzi peste intr-o balta cu peste foarte putin nu asa.Ala antrenament pentru concurs nu ce faci tu...oricum bafta
Apropo ... eu nu vad sa fi scris cineva ca merge pe balta 4 .... eu doar imi doresc ... pffff greu cu unii [/quote][/quote]
''''''''''''
Rares are dreptate , nu trebe sa se certe lumea acum din cauza preferintelor celorlalti.... si asa nu suntem foarte multi pe forum ... eu cred ca o sa incerc la balta 4 de la vadu sa vad cum imi fac rost de o recomandare ... macar acolo e mult peste .. pacat ca media la kg / bucata este mica ... toate cele bune si FIRE CAT MAI INTINSE TUTUROR
''''''''''''
@Yo_gabriel
ţinând cont de faptul ca forumul este public ...informaţiile postate poate servesc si altor pescari..
şi ai dreptate ... pffff greu cu unii ..
FIR INTINS BRASOVENI
''''''''''''
Rares are dreptate , nu trebe sa se certe lumea acum din cauza preferintelor celorlalti.... si asa nu suntem foarte multi pe forum ... eu cred ca o sa incerc la balta 4 de la vadu sa vad cum imi fac rost de o recomandare ... macar acolo e mult peste .. pacat ca media la kg / bucata este mica ... toate cele bune si FIRE CAT MAI INTINSE TUTUROR
''''''''''''
@Yo_gabriel
ţinând cont de faptul ca forumul este public ...informaţiile postate poate servesc si altor pescari..
şi ai dreptate ... pffff greu cu unii ..
FIR INTINS BRASOVENI
am trecut in vizita pe la augustin erau trei pescari ,un nene avea un ciortan la 3 kg si spunea ca a mai eliberat unul de 5kg ceilalti doi pescari erau de 2 ore pe balta si aveau un ciortan la 2 kg ,vant puternic avertizoarele rezistau nu verau sa se inteleaga altceva doar am vrut sa informez pescarii si despre aceasta balta saptamana asta voi face o iesire acolo si o sa vin cu informatii
la cismasu am vorbit cu un prieten inca nu mananca ciortanul doar carasul
parerea mea, pescuitul este un sport si ca la orisice sport sunt profesionisti si amatori, eu fac parte din a doua categorie,asa ca nu are rost sa ne certam pe aici cine este mai meserias, cine are scule mai scumpe, cine este cel mai cel, atata timp cat toti inbratisam aceiasi pasiune ar trebui sa ne inpartasim experienta si sa incercam sa convingem pescarii ca atata timp cat vom fura peste va fi din ce in ce mai greu sa ne satisfacem placerea de a pescui oriunde am pescui
Va doresc o zi cat mai placuta si un sezon cat mai satisfacator orice ati fi amatori sau profesionisti
parerea mea, pescuitul este un sport si ca la orisice sport sunt profesionisti si amatori, eu fac parte din a doua categorie,asa ca nu are rost sa ne certam pe aici cine este mai meserias, cine are scule mai scumpe, cine este cel mai cel, atata timp cat toti inbratisam aceiasi pasiune ar trebui sa ne inpartasim experienta si sa incercam sa convingem pescarii ca atata timp cat vom fura peste va fi din ce in ce mai greu sa ne satisfacem placerea de a pescui oriunde am pescui
Va doresc o zi cat mai placuta si un sezon cat mai satisfacator orice ati fi amatori sau profesionisti
nu incerca sa fii PESTE
toma bv scrie:am trecut in vizita pe la augustin erau trei pescari ,un nene avea un ciortan la 3 kg si spunea ca a mai eliberat unul de 5kg ceilalti doi pescari erau de 2 ore pe balta si aveau un ciortan la 2 kg ,vant puternic avertizoarele rezistau nu verau sa se inteleaga altceva doar am vrut sa informez pescarii si despre aceasta balta saptamana asta voi face o iesire acolo si o sa vin cu informatii
...totusi eu vreau sa se certe lumea aici pe forum iar pe balta sa fie liniste
Stie cineva ceva de Sf.Gheorghe? (taxe, regulament, daca s-a prins peste..)
Stie cineva ceva de Sf.Gheorghe? (taxe, regulament, daca s-a prins peste..)
Ia-l ca-i mare!
- costin.vlasceanu
- utilizator
Asta e tare colegu !!!OvidiuBV scrie:...Ala antrenament pentru concurs nu ce faci tu...oricum bafta
Fiecare... cum doarme asa isi asterne !
- Yo_gabriel
- membru activ
Apropo are cineva de vanzare o OKUMA SYNEX 660 sau 665 ...??? ofer un pret bun
Apropo...si eu as vrea un scaun
Eu din acest moment nu mai poste pe forum...il las pe domnul Mihai sa posteze...este profesor in pescuit....Bafta domnule Mihai ...
Ultima oară modificat 10 Apr 2011, 19:15 de către OvidiuBV, modificat 1 dată în total.
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
vedeti la ce se ajunge cand facem reclama mascata. patronii isi freaca mainile iar noi ne certam. aici nu treb sa dam info. si atat