Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
OvidiuBV
senior
senior

Re: Zona Brasov

Mesaj de OvidiuBV » 06 Apr 2011, 18:20

sorinbv scrie:iar ca aglomeratie seamana cu cea de la bela. apropo buna ziua domnule bela ( poate mai aveti timp sa citiți pe aici) si imi pare rau ca nu va perii

Hahahahhaha.....Te-ai simtit cumva Sorin?Trebuia sa rad sau ce?...mai bine la Bela decat la Movile...fiecare unde ii place...numa ca unii se cred prea mari pescari si pleaca cu tot pestele acasa
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 06 Apr 2011, 18:54

ma eu nu va inteleg. am zis eu ceva de balta cu movile. de ce va simtiti voi cei care va place sa mergeti la bela . aveti cumva actiuni acolo :D am facut si eu o simpla comparatie. am mai zis eu ca din ZONA BRASOV ar trebui redenumita in ZONA BELA. ce tot sariti cand zice cineva ceva de bela sau de balta lui. va inteleg ca va place acolo si sistemul lui sportiv( zile libere) dar treb sa acceptati si parerile altora. crezi ca nu stiu ca bela mai intra pe forum, citeste si ii apreciaza pe cei cel lauda. mai baieti noi suntem pescari unii sportivi alti nu, dar nu cred ca ne-a imputernicit cineva sa decidem ce si cum. aici nu ar trebui sa expunem decat informatii despre partidele de pescuit. :-t . am observat ca cei care vb despre alte balti sau ii interesau anumite informatii nu mai intra pe forum, mai bine se lipsesc. :-h

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 06 Apr 2011, 21:34

sorinbv scrie:ma eu nu va inteleg. am zis eu ceva de balta cu movile. de ce va simtiti voi cei care va place sa mergeti la bela . aveti cumva actiuni acolo :D am facut si eu o simpla comparatie. am mai zis eu ca din ZONA BRASOV ar trebui redenumita in ZONA BELA. ce tot sariti cand zice cineva ceva de bela sau de balta lui. va inteleg ca va place acolo si sistemul lui sportiv( zile libere) dar treb sa acceptati si parerile altora. . mai baieti noi suntem pescari unii sportivi alti nu, dar nu cred ca ne-a imputernicit cineva sa decidem ce si cum. aici nu ar trebui sa expunem decat informatii despre partidele de pescuit. :-t . am observat ca cei care vb despre alte balti sau ii interesau anumite informatii nu mai intra pe forum, mai bine se lipsesc. :-h
sorin reciteste ce am taiat eu, din ce ai spus si credema ca sunt deacort cu cuvintele tale dar sub forma asta care am ajustat-o.intradevar ar trebui sa m-ai lasam nasul mai jos si sa ne consultam nu sa criticam alte balti .ar trebui sa avem informati despre fiecare balta in modul ei real nu cu laude sau incurajari spre o anumita directie.doar sfaturi si cu bune intenti .multumesc frumos de intelegere :)
Ultima oară modificat 06 Apr 2011, 22:38 de către davidnicolaie, modificat 1 dată în total.

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 06 Apr 2011, 21:41

ma abtin. fire intinse tuturor **==

mihai
utilizator
utilizator

Mesaj de mihai » 06 Apr 2011, 22:32

sorinbv scrie:ma eu nu va inteleg. am zis eu ceva de balta cu movile. de ce va simtiti voi cei care va place sa mergeti la bela . aveti cumva actiuni acolo :D am facut si eu o simpla comparatie. am mai zis eu ca din ZONA BRASOV ar trebui redenumita in ZONA BELA. ce tot sariti cand zice cineva ceva de bela sau de balta lui. va inteleg ca va place acolo si sistemul lui sportiv( zile libere) dar treb sa acceptati si parerile altora. crezi ca nu stiu ca bela mai intra pe forum, citeste si ii apreciaza pe cei cel lauda. mai baieti noi suntem pescari unii sportivi alti nu, dar nu cred ca ne-a imputernicit cineva sa decidem ce si cum. aici nu ar trebui sa expunem decat informatii despre partidele de pescuit. :-t . am observat ca cei care vb despre alte balti sau ii interesau anumite informatii nu mai intra pe forum, mai bine se lipsesc. :-h
urmaresc forumul si am ajuns la concluzia urmatoare:
- am gresit cand am intrat pe forum in mod nepoliticos - rezolvare mi-am cerut scuze celor care
s-au simtit jigniti = gest gratuit

- am fost considerat "MAI RAU CA UN MODERATOR" pentru faptul ca incercam sa aflu anumite informatii despre lacuri din zona SI NU EXECUTAM PLECACIUNI IN FATA "fanilor C&R made in bella" care sunt foarte activi in fata calculatorului = rezolvare forumul este INCA "ZONA BRASOV" sau cel putin asa am crezut (CINSTE CELUI CARE L-A CREAT) = toate postarile ulterioare mi-au dat dreptate: cum ai mai putine postari ...cum ti-o furi peste mana de prietenii lui bela sau in cel mai fericit caz esti luat la misto (se pare ca daca pescuiesti in alta parte si ai prostul obicei sa pleci acasa cu peste nu "ESTI PESCAR SPORTIV" si meriti sa fii confundat cu cei din filmuletzul de mai sus.
====sunt pareri personale, si nimeni nu este obligat sa fie de acord cu ele====
pescari din "ZONA BRASOV" sau "BELIN B E E L A A A" ???
fir intins brasoveni,

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 08 Apr 2011, 11:48

urmaresc forumul si am ajuns la concluzia urmatoare:
- am gresit cand am intrat pe forum in mod nepoliticos - rezolvare mi-am cerut scuze celor care
s-au simtit jigniti = gest gratuit

- am fost considerat "MAI RAU CA UN MODERATOR" pentru faptul ca incercam sa aflu anumite informatii despre lacuri din zona SI NU EXECUTAM PLECACIUNI IN FATA "fanilor C&R made in bella" care sunt foarte activi in fata calculatorului = rezolvare forumul este INCA "ZONA BRASOV" sau cel putin asa am crezut (CINSTE CELUI CARE L-A CREAT) = toate postarile ulterioare mi-au dat dreptate: cum ai mai putine postari ...cum ti-o furi peste mana de prietenii lui bela sau in cel mai fericit caz esti luat la misto (se pare ca daca pescuiesti in alta parte si ai prostul obicei sa pleci acasa cu peste nu "ESTI PESCAR SPORTIV" si meriti sa fii confundat cu cei din filmuletzul de mai sus.
====sunt pareri personale, si nimeni nu este obligat sa fie de acord cu ele====
pescari din "ZONA BRASOV" sau "BELIN B E E L A A A" ???
fir intins brasoveni,[/quote]

si eu care credeam ca am luat-o razna. NU TREB SA MAI RASPUNZI LA PROVOCARI **== =D>

tzubul12
membru activ
membru activ

Mesaj de tzubul12 » 08 Apr 2011, 19:38

pentru pescarii brasoveni VAND pistol boilies CARP EXPERT, folosit o singura data, cumparat acum 2 saptamani.pret 60 lei..

rares_giurgiu
membru activ
membru activ

Mesaj de rares_giurgiu » 08 Apr 2011, 23:23

fratilor, s-a stricat vremea si deja ati inceput cu discutiile despre baltile unora sau altora , si despre cum le administreaza unul sau altul, incepeti sa acuzati pe unul si pe altul, cea mai buna varianta, schimbati balta, nu va obliga nimeni sa acceptati conditiile de pe balti, oricare ar fi ele, si daca Bela impune anumite reguli are toate motivele sa o faca, daca un amic pe care il ai si care vine la tine in vizita de vreo 5 ani si la un moment dat te FURA , mai poti sa ai incredere in el????? eu nu , si asa a patit si Bela pe balta.
saptamina trecuta am fost la pescuit la Bela si in 3 zile de stat pe balta am prins (si eliberat) 49 de kg de crap si asta ca sa nu mai pun la socoteala galeata de caras care si el s-a intors in apa, e adevarat ca media la pesti a fost destul de mica aproximativ 1,5-1,75 kg/buc dar placerea de a fii pe balta si deconectat de toate problemele nu se compara, si o poza cu captura partidei
poze pescuit 30.03--3.04 2011 049.jpg
poze pescuit 30.03--3.04 2011 047.jpg
poze pescuit 30.03--3.04 2011 048.jpg
LA TOTI NII GREU...................... DA' NU LA FEL!!!!!!!

Exo_luci
membru activ
membru activ

Mesaj de Exo_luci » 09 Apr 2011, 01:36

Am fost si eu la bela acum 2 saptamani am ajuns seara am nadit dar nu am avut trasaturi deloc si am dat-o pe sprit...m-am trezit pe la 9 a 2-a zii si am pescuit pana la 13 am luat 5 carasi si un crap pe la 1,5 kg ,dar pe langa mine altii care au fost mai activi au prins cate 2, 3 bucati ...balta nu e rea te streseaza racii , dar cel mai nasol e aglomeratia din 10 in 10 metrii e cate un pescar ...

Yo_gabriel
membru activ
membru activ

Mesaj de Yo_gabriel » 09 Apr 2011, 17:24

Rares are dreptate , nu trebe sa se certe lumea acum din cauza preferintelor celorlalti.... si asa nu suntem foarte multi pe forum ... eu cred ca o sa incerc la balta 4 de la vadu sa vad cum imi fac rost de o recomandare ... macar acolo e mult peste .. pacat ca media la kg / bucata este mica ... toate cele bune si FIRE CAT MAI INTINSE TUTUROR :-h

mihai
utilizator
utilizator

Mesaj de mihai » 09 Apr 2011, 17:56

Yo_gabriel scrie:Rares are dreptate , nu trebe sa se certe lumea acum din cauza preferintelor celorlalti.... si asa nu suntem foarte multi pe forum ... eu cred ca o sa incerc la balta 4 de la vadu sa vad cum imi fac rost de o recomandare ... macar acolo e mult peste .. pacat ca media la kg / bucata este mica ... toate cele bune si FIRE CAT MAI INTINSE TUTUROR :-h
din ce info am eu (de la prietenii carora nu le-au scapat concursurile importante ) pe balta 4, media este mica in conditii de concurs , unde cantitatea este in prim plan si interesul pescarilor este cu totul altul decat pescuitul de placere, dar nu au lipsit de la nici un concurs capturile de peste 8 kg . despre partidele de antrenament am auzit de capturi intre 12 -18 kg.
fir intins .... postezi niste poze dupa partida de pescuit pe 4?

P.S. la doripesco sunt cotizant ca toti pescarii ..... nu ruda, afin, actionar, prieten sau "PATRON"
FIR INTINS BRASOVENI

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 09 Apr 2011, 19:19

s-a riscat cineva pe vantul asta la o partida?

OvidiuBV
senior
senior

Mesaj de OvidiuBV » 09 Apr 2011, 20:57

sorinbv scrie:s-a riscat cineva pe vantul asta la o partida?
Da m-am riscat eu pe vantul asta la pescuit.Am fost la Belin la Bela.Vineri dimineata eram singurul pe balta cu cumnatamiu.A fost super fain chiar daca a plouat si a fost vijelie.In total au fost vreo 15 crapi la 1,5-2kg oglinda si dinala cu solzi.In total au fost in jur de 20 kg.Voi reveni cu poze cat de curand.
Ultima oară modificat 09 Apr 2011, 21:00 de către OvidiuBV, modificat 1 dată în total.
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!

OvidiuBV
senior
senior

Mesaj de OvidiuBV » 09 Apr 2011, 21:00

La Bela sa schimbat regulamentul.Cand mergi pe zi libera ai dreptul sa iei acasa un peste la 1-2kg maxim.Sau daca vrei mai mult platesti.Taxele raman aceleasi

OvidiuBV
senior
senior

Mesaj de OvidiuBV » 09 Apr 2011, 21:03

mihai scrie:
Yo_gabriel scrie:Rares are dreptate , nu trebe sa se certe lumea acum din cauza preferintelor celorlalti.... si asa nu suntem foarte multi pe forum ... eu cred ca o sa incerc la balta 4 de la vadu sa vad cum imi fac rost de o recomandare ... macar acolo e mult peste .. pacat ca media la kg / bucata este mica ... toate cele bune si FIRE CAT MAI INTINSE TUTUROR :-h
din ce info am eu (de la prietenii carora nu le-au scapat concursurile importante ) pe balta 4, media este mica in conditii de concurs , unde cantitatea este in prim plan si interesul pescarilor este cu totul altul decat pescuitul de placere, dar nu au lipsit de la nici un concurs capturile de peste 8 kg . despre partidele de antrenament am auzit de capturi intre 12 -18 kg.
fir intins .... postezi niste poze dupa partida de pescuit pe 4?

P.S. la doripesco sunt cotizant ca toti pescarii ..... nu ruda, afin, actionar, prieten sau "PATRON"
FIR INTINS BRASOVENI

Stai relax ca din cate am auzit se pare ca au ajuns pescarii sportivi la Doripesco si se iese cu 40-50kg peste...Si nu te mai da asa mare ca mergi pe Balta nr4 ca acolo degeaba mergi.Asa merg si eu arunc cu momitoru gol si scot peste.Incearca sa prinzi peste intr-o balta cu peste foarte putin nu asa.Ala antrenament pentru concurs nu ce faci tu...oricum bafta

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”