maine ma duc la bela.gigikent scrie:aveti idee de cand se poate pescui la bela sau la movile?

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
maine ma duc la bela.gigikent scrie:aveti idee de cand se poate pescui la bela sau la movile?
Din cate am auzit nu a recoltat nimic in toamna.Acum a bagat peste in plus si va mai bagabufu29 scrie:puneti fratilor si voi niste poze,.... mai multe sa ne mai clatim ochii cat stam acasa....stie cineva daca a recoltat ceva Bela in toamna cand a dat drumul la apa, sau e populare in plus fata de ce avea deja in balta?
ba da dar o sa va povestesc dupa ce fac o baie ca miros a PESTE acumsorinbv scrie:nu a avut nimeni curajul sa incerce un pescuit in week end asta?
de povestit sunt multe in primul rand a fost prima iesire ca am fost pe balta .peste, am luat doar 3 buc si ceva caras .m-am pacalit cu locul am stat la apa mica cine a stat la apa mare a luat peste 20 de bucati dar cel mai bine va povestesc persoanele in cauza claufhis si bobo pescar .eu va pot spune atat sansele sun enorme sa prindeti peste mult .a bagat peste iara eram pe balta , ieri pe la 13.00 .merita incercat acum sansele se dubleaza .pestele ce era mai batran in balta hiberneaza inca ,ca balta sa dezghetat joi seara parca .gigikent scrie:poate ne povestesti si cu poze