adik 130 - 24h !!!dragan claudiu scrie:Am vb cu doamna Ruxandra Coc si la Vadu Rosu taxele ramin ca anul trecut.
si taxa de aderare cat este ??? asta o platesti in fiecare an sau doar cand aderi ?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
adik 130 - 24h !!!dragan claudiu scrie:Am vb cu doamna Ruxandra Coc si la Vadu Rosu taxele ramin ca anul trecut.
pai probabil a-ti intrat cu stangul pe acest forum intr-un timp erati novice apoi erati meserias(ma refer la bile pacat ca s-au sters postarile ca va citam)mihai scrie:un forum numai de/cu meseriasi si sportivi
ce de informatii au obtinut "novicii" din ZONA BRASOV.... al dreak-u orgoliu
stiti cum pot sa-mi sterg contul?
davidnicolaie scrie:mihai ,are dreptate in felu lui.si eu m-am bagat pe forum pt. a invata lucruri noi .nu am invatat nimic de pe acest tropic decat certuri ,pareri legate de balti si atat despre restul nimic .tot singur am fost nevoit sa invat din greselile si partidele mele de pescuit .in rest nimic .nimeni nu da din casa si daca o face o face cu jumatate de gura sau sa te deruteze sa nu intelegi nimic la final .asta se intampla si pe balta . cred ca asa e mentalitatea noastra sa fim unu mai presus de altu unu mai destept ,sau el e cel mai tare si nu are nevoie de nici un sfat .gresit cred eu cred ca toti avem din invatat toti vom invata atata timp cat pescuim .noi nu comunicam noi ne atacam .
Bragau Laurentiu scrie:Ce aveti fratilor v-au apucat nasoale-le iarasi ,a cerut cineva vreo info si a fost luat la misto sau nu i-sa raspuns cred ca din cauza ca nu mai vine primavara sunteti asa irascibili calmativa nu ,mai e mult
dragan claudiu scrie:Pe balta 4 60 ron 12h -130 24h