Am si eu nevoie de niste sfaturi.

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Aici te-ar putea ajuta Sorin cel mai mult.El merge foarte des la Olt.Dar nu stiu daca online ca nu l-am mai vazut de multcristibuzgo scrie:Salutare!
Am si eu nevoie de niste sfaturi.Maine as vrea sa fac o partide de pescuit,la Olt.Daca aveti ceva sfaturi v-as si recunoscator(la ce sa dau,ce monturi...,chestii de genu' )
OvidiuBV scrie:Aici te-ar putea ajuta Sorin cel mai mult.El merge foarte des la Olt.Dar nu stiu daca online ca nu l-am mai vazut de multcristibuzgo scrie:Salutare!
Am si eu nevoie de niste sfaturi.Maine as vrea sa fac o partide de pescuit,la Olt.Daca aveti ceva sfaturi v-as si recunoscator(la ce sa dau,ce monturi...,chestii de genu' )
Mersi. Sunt de mult timp printre voi si pe site (unde mi se sterse contul si mi-a fost lene sa trimit email pentru reactivare cont)dar mai ales pe balti, baraje si delta.OvidiuBV scrie:Bine ai venit printre noi...Fir intins
Atunci inseamna ca pe langa tine trebuie sa ma lingusescOvidiuBV scrie:Eu nu am fost niciodata la OLT.Eu merg numa la Belin la Crap
Nu ma refeream la secrete !OvidiuBV scrie:Cam greu sa scoti vorbe de la mine.Iti trebuie un cleste foarte puternic ca nu prea dau detali despre ce fac si cum fac
eu cred ca sunt mult mai multi dar inca nu ii cunosti sau nu ai avut intentiaReluBV scrie:Salut toti pescarii din Brasov ....si nu numai....
Nu credeam ca va veni cineva avand in vedere vremea care a fost duminica dar am uitat ca pescarul tot pescar ramane indiferent de vreme... Stau in Steagu' si vreau sa va zic ca pe la ora 11 ,duminica, pestii din acvariu au inceput sa se agite (si cred ca si cei din acvariu de langa Carefour)
La urmatorul concurs de surfcasting ma bag si eu....am uitat sa ma prezint: sunt baiatul acela la care ceilalti pescari se uitau tematori sa nu dau peste ei spre stanga sau spre dreapta iar dupa ce lansam aveau impresia ca am rupt firul![]()
In special la Belini printre movile....si dadeam cu momitor , asta era cel mai intrigant si nu ,nu aveam fire de 0,20 ci de 0,286dar recunosc telescoapele sunt de 4,20m
. Sunt doar 2 pescari pe Brasov care ma concureaza unul este Claufishi si celalalt este Laur cel cu cockerul Luck.
La capturi si recorduri stiu mai multi...pestele nu tine cont de distanta