Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
32. cand va hotariti si daca vreti imi spuneti si mie? am auzit ca pe olt pe la maierus merge scobaru. daca e frumos sambata poate ma duc.
pentru o prima partida la belini ma bag si eu...numai sa se mai inmoaie vremea.
-
- Veteran
suntem vre-o 5 din brasov care incercam sa mergem si in alta parte daca sunteti interesati va dau mai multe detali
sigur. cum se dezgheata. da-mi detalii
-
- Veteran
mai multe detali va ofer pe mesaz privat
sunt junior dar ma descurc
- Bragau Laurentiu
- senior
David facem un concurs pe belin cand se dezgheata apa ?
- Bragau Laurentiu
- senior
Aduc eu tuica ca sa nu murim de frig pe balta
pai da detalii, ce atata secretomanie!davidnicolaie scrie:suntem vre-o 5 din brasov care incercam sa mergem si in alta parte daca sunteti interesati va dau mai multe detali
- Bragau Laurentiu
- senior
primul care afla ca s-a dezghetat belinul (la movile) sa dea un semn si ne vedem pe balta si vb la un vin cald
Bragau Laurentiu
cand mergeti catre Lates dati-mi si mie de veste sunt interesat sa fac o iesire acolo
cand mergeti catre Lates dati-mi si mie de veste sunt interesat sa fac o iesire acolo
- Bragau Laurentiu
- senior
Ne auzim cand se dezgheata apa
-
- Veteran
corect ai dreptate voi da cartile pe fata .dorinta mea este sa formam un grup cat mai numeros si sa mergem pe lates .fixam o data cel mai plobabil la inceputul lui aprilie si mergem. toti cei interesati sunt bine veniti dar cu o conditie pe aceasta balta se pescuieste cu recomandare este o balta care promoveaza pescuitul prinde si elibereaza .credetima au pesti mari caci eu am pescuit de cateva ori pe aceasta balta .recomandarea o aveti prin mine.laurentiu si radu asa ca toti cei interesati luati legatura cu unul dintre noi si vedem cum facem.doirinta mea este urmatoarea .mergem undeva la belin de exemplu si pescuim inpreuna. vedem cum sta lucrurile si mergem nu sunt politist si nici unul dintre noi dar acolo sunt niste reguli si sincer nu vreau sa ma fac de toata bafta cu persoane care pescuiesc la arici sau pleaca cu pestele sau are alte intenti dubioase si nu respecta pestele si regurile puse de acolo.care sunt mentionate pe saitul lor .va astept cu mare placere sa ne auzim .adi74 scrie:pai da detalii, ce atata secretomanie!davidnicolaie scrie:suntem vre-o 5 din brasov care incercam sa mergem si in alta parte daca sunteti interesati va dau mai multe detali
o zi buna si va astept .sper ca m-am facut inteles.si scuze daca nu ma intelege cineva.e obrazul nostru si cred ca este corect sa facem asta
Ultima oară modificat 16 Feb 2010, 22:47 de către davidnicolaie, modificat de 2 ori în total.
- Bragau Laurentiu
- senior
adi74 ca sa vezi ca nu e niciun secret noi vrem sa ne vedem pe belin sa ne cunoastem sa vorbim si dupa aceea sa stabilim ce facem s.a.m.d ca acolo nu se intra decat cu recomandare de la un membru din cauza ca au fost probleme cu unii ,,pescari,,
- Bragau Laurentiu
- senior
Despre balta vedeti aici http://www.planetcarp.ro/