salut pescari brasoveni sau care pescuiti in zona brasov,
stie cineva ceva mai sigur si mai mult de viitorul regulament (2011) la belin balta cu movile?
anul asta acum vreo 3-4 saptamani poate mai mult am fost la recolta la aceasta balta.
conducerea baltii a ramas surprinsa de faptul ca nu au prins in plase (asta dupa ce au scazut apa pana la cca 15% undeva in regiunea deversorului) crapi mai mari de 5 kg. eu am asistat pana la final si nu am vazut decat 3 crapi de 4,2 4,5,si 5 Kg si in rest doar sub 3,5 kg si putin cantitativ in detrimentul vestitului fitofag(pana la 21 kg bucata si f mult) somn iarasi mult si maricel(20-20 si ceva de kg) , salau destul si stiuca putina si amur ffffff putin.
au scos majoritatea fitofagului si cateva sute de kg de crap(300-400 kg) iar restul a fost dat inapoi in balta.
conducerea a fost deranjata de faptul ca desi trebuia sa existe crap peste 7,8 chiar 10 kg(deoarece de vreo doi ani crapul sarit de 4,5 - 5 kg trebuia eliberat conditionat- de regulament- in schimbul a 2 zile de pescuit gratis) acestia au lipsit cu desavarsire. datorita acestui fapt au spus ca S-AR PUTEA ca de la anul sa permita pescuitul in reguli mult mai stricte incluzand interzicerea pescuitului nocturn si altele care inca nu sunt sigure si batute in cuie gen:
-acces auto pe malul baltii interzis
-5 kg peste retinut (ar fi f bine . din partea mea doar catch and release, ca din cauza aceasata nu mai e peste "MARE SI MULT")
-posibil si taxa mai mica pt catch and release undeva la 10 - 20 lei am auzit
TOATE CELE SPUSE INCA NU SUNT SIGURE
singurul dezavantaj dupa mine ar fi interzicerea pescuitului nocturn ca si asa nu prea mai am unde sa merg in zona BV si sa stau noaptea in asteptarea mustaciosului si la un pret convenabil ca la belin plopi conducerea e insuportabila.
ar mai fi vadu rosu balta 4 dar dupa mine este mult prea scump-130 lei 24 h si taxa anuala de 150 sau 200 lei- pentru
aceasta balta unde nu sunt pesti f .mari. mai bine mergi la MV2 dai 120 lei fara taxa anuala si nici pe departe nu se compara cu vadu rosu 4. nush , parerea mea.
revin: ROG MULT ,CINE STIE CEVA SIGUR DE NOUL REGULAMENT BELIN MOVILE sa intervina si sa lumineze zvonurile
VA MULTUMESC
![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -