Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florinmacri
- membru activ
Re: Zona Brasov
Sa intelegem ca ti-ai bagat sculele la naftalina,de pomenesti de anul viitor?
9 kg reprezentand cati pesti?
9 kg reprezentand cati pesti?
-
- Veteran
nu nu mi-am bagat sculele la naftalina cred ca de acum va merge mai bine .9 kg insemnand 4 pesti
pe unde mergeti in week end?
- Bragau Laurentiu
- senior
Saptamana viitoare vreau sa merg vreo 3 zile pe belin sa vad cum merge.
marti cred ca ma duc si eu
- Bragau Laurentiu
- senior
Mai merg cu vreo 3 prieteni daca vrei sa vii esti binevenit
ms. sa vad daca nu apare ceva. voiam sa mai vb sa vad pe ce mal la ce mai merge ca nu am mai fost din iunie
-
- Veteran
nimeni nu mai zice nimic' ce ati facut la pescuit sau altceva .sau a inceput criza si la comunicare
se pare ca toti sunt la pescuit ; am fost si eu la belin, se pare ca e o balta tare capricioasa...si aglomerata chiar si in timpul saptamanii...din cate am observat prinzi doar daca ai noroc. adica 20 de oameni stau si se uita la unul care prinde non stop si toti 21 dau cu aceeasi momeala si aceeasi nada, e frustrant daca nu esti tu acela care prinde . explicatia ?? "asa e pescuitul ! ii las pe cei care au experienta sa incerce sa explice.......
voi pe unde ati mai fost ?
voi pe unde ati mai fost ?
-
- Veteran
care balta la belin ai fost
am uitat sa precizez....la movile
bucuka, eu nu cred ca e doar coincidenta cand doar un pescar prinde p[e balta, fii mai atent la detalii , si nu nue "asa e pescuitul "
am fost atent la multe detalii si dupa 2 partide de stat degeaba cand n-am avut nici o miscare si observat pe la altii a venit si randul meu sa fiu cel invidiat de cei din jur, dar totusi norocul, sansa, karma, zii cum vrei are si el un rol important.
-
- Veteran
asa este deseori "citesc printre randuri' ;norocul face parte din pescuit fie ca acceptam sau nu .patesc asta uneori .in general stau minim 2 zile si merg cu un prieten si acolo gasesc prin rotatie alti prieteni acolo pe balta si vad asta intre noi de exemplu ultima data.prima zi langa mine doi prieten au prins destul in prima zi si eu nu m-am ales decat cu cateva trasaturi dravene dar fara rezultat.a doua zi a mers foarte bine la mine si la ei incet incet trasaturile sau rarit pana la tacere. expilcatie care este ca dedeam toti din acelasi borcan cu porumb si doi luau 2 nu si apoi sa intors roata a doua zi .precizez distanta dintre noi era de 7-8 metri .si asta nu sa intamplat numai o data si am patit-o si alte dati .fara sa fac nici o schimbare in nimic am ramas constant de fiecare data.eu cred ca e norocul" de aceea roata e rotunda "bucuka scrie:am fost atent la multe detalii si dupa 2 partide de stat degeaba cand n-am avut nici o miscare si observat pe la altii a venit si randul meu sa fiu cel invidiat de cei din jur, dar totusi norocul, sansa, karma, zii cum vrei are si el un rol important.