Suceava
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- boosterman
- utilizator
Suceava
Zilele trecute am avut bucuria sa merg la o balta noua din apropierea Sucevei. De fapt impropriu spus noua, pentru ca balta din cate am inteles este veche doar proprietarii sunt noi. De aici si bucuria mea, pentru ca odata cu noii proprietari a venit si noul regulament C&R cel putin pentru crap. Din discutiile cu proprietarii am aflat ca balta a fost populata cu crap, caras, ten, rosioara, lin, somn, stiuca, salau exemplarele cele mai mari fiind de crap care au in jur de 6-7 kg. iar cele de somn in jur de 5-6 kg. Exista promisiuni ferme din partea proprietarilor privind inca doua populari cu crap de 3-5 kg. si platica.
Astfel partida de pescuit, care incepe la rasaritul soarelui si se termina la apus, costa pe timpul prohibitiei 30 ron, pescarul retinand doar carasul, rosioara si bibanul. Dupa prohibitie taxa pentru o partida de pescuit va fi de 50 ron cu posibilitatea retinerii a max. 2 kg. de peste. Pescarii care vor prinde un exemplar mai mare de 3 kg. vor fi nevoiti sa-l elibereze primind din partea conducerii un bon gratuit de pescuit.
Accesul catre balta: soseaua spre Falticeni, dupa statia de 110 kw, pe partea stanga este un drum betonat cu felinare, langa reclama Carrefour. Se merge pe acest drum dupa care se face la dreapta iar dupa cca. 50 de metri se face la stanga, peste deal.
Pentru alte detalii telefon de contact 0744 789576 Crinu.
Astfel partida de pescuit, care incepe la rasaritul soarelui si se termina la apus, costa pe timpul prohibitiei 30 ron, pescarul retinand doar carasul, rosioara si bibanul. Dupa prohibitie taxa pentru o partida de pescuit va fi de 50 ron cu posibilitatea retinerii a max. 2 kg. de peste. Pescarii care vor prinde un exemplar mai mare de 3 kg. vor fi nevoiti sa-l elibereze primind din partea conducerii un bon gratuit de pescuit.
Accesul catre balta: soseaua spre Falticeni, dupa statia de 110 kw, pe partea stanga este un drum betonat cu felinare, langa reclama Carrefour. Se merge pe acest drum dupa care se face la dreapta iar dupa cca. 50 de metri se face la stanga, peste deal.
Pentru alte detalii telefon de contact 0744 789576 Crinu.
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- boosterman
- utilizator
- boosterman
- utilizator
- boosterman
- utilizator
- boosterman
- utilizator
Re: Suceava
Ati avut activitate D-le Bosterman ,(la pluta?).Daca este acces si pe ploaie este foarrte bine ,conditiile financiare sunt bune la balta prezentata.Multumim,era necesar deoarece de la noi din Nordul extrem nu prea sunt informatii despre baltile notabile.
http://www.youtube.com/watch?v=f0N7ddNuzB0
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Dril-11,5
http://www.youtube.com/watch?v=1sUey5hUv_Y
Dril-12,5
Mai aveti ceva noutati despre eventuale balti, iazuri...pentru 2011?
Multumesc!
Multumesc!
am fost zilele trecute la iaz la domul Crinu.....a batut putin si vantul, dar slaba activitate....1 kg si ceva de caras, pt 50 ron.....mai bine vizez permisul si cu 70 ron pescuiesc un an intreg. Sincer, e balta de 20 ron pe zi, nu mai mult, nici ceilalti pescari ne prinzand prea mult. Fire intinse !