Parerea mea este sa va informati , inainte sa mergeti pe aceasta balta . Eu personal am mers odata tot la fel primavara devreme , si acolo surpriza in coda la padure nu era decat un paraias de apa iar malurile erau albe cica facuse-ra nu stiu ce tratamente antistuf . In rest balta e ok si se prinde si peste .meo_mdc scrie:Stefan, care sunt conditiile de pescuit pe Branesti? Cam ce peste crezi ca ar merge in aceasta perioada?
Se apropie inceputul sezonului 2013 :) iupii
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Se apropie inceputul sezonului 2013 :) iupii
- georgemarian
- Veteran
Se alatura cineva la o partida zilele astea?vreau sa ma duc pe balta poenari,25 km din militari..taxa 70 lei 12h cu retinere 4 kg de crap si caras nelimitat,si inca una 50 lei cr ...
ai facut servici?osc1or scrie:eu duminica ies pe sulimanu daca nu ploua
revin cu impresii
Am fost duminica pe Sulimanu impreuna cu 2 prieteni.
Fiecare dintre noi a prins cate 2 ciortani. 3 bucati la viermusi, 2 la porumb, 1 la boilies.
A fost o partida foarte reusita pt aceasta perioada a anului.
Niciodata in cariera nu am prins crap inainte de 3 martie.
O alta premiera, este prima data cand prin un peste la un boilies home made.
Fiecare dintre noi a prins cate 2 ciortani. 3 bucati la viermusi, 2 la porumb, 1 la boilies.
A fost o partida foarte reusita pt aceasta perioada a anului.
Niciodata in cariera nu am prins crap inainte de 3 martie.
O alta premiera, este prima data cand prin un peste la un boilies home made.
Critic echilibrat
ciortan, caras platica, am prin si o moaca.meo_mdc scrie:Stefan, care sunt conditiile de pescuit pe Branesti? Cam ce peste crezi ca ar merge in aceasta perioada?
la branesti 3 era 50lei/12 ore nu mai stiu cate scule dar 5-7kg retinute parca asa era ..
branesti 4 am fost o singura data 100lei/12 ore, e foarte frumos acolo de gratar si de mers la iarba verde .. acolo sunt ceva carasi mai rasariti, unii au prins si crap, eo nu am prins..
Sustin PRINDE SI ELIBEREAZA