Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Sarulesti - Sandulita
A fost un amic de curand cu niste prieteni, daca nu ma insel Luni si mi-a zis ca abia a gasit loc, si nu a prins nimic toata ziua nici el, nici prietenii lui la toate momelile posibile. Este una dintre baltile lui preferate, deoarece aici a prins mai mereu.... mi-a mai spus ca a vazut niste fitofagi morti pe la mal ..... care a fost cauza .... nu stie. Ma batea un gand sa merg Sambata pe Sandulita sau pe Calareti 3 dar astept sa vad cum evolueaza vremea. Eu Luni am fost pe o balta spre Giurgiu dar nu am avut nici o trasatura ... pestele era la bataie, poate si asta este o cauza ....
[poate se revine cu informatii si anul acestameo_mdc scrie:A mai fost cineva de curând pe la Sandulita? Cum mai merge treaba?
@alex10x...dar tu ce astepti? Da o fuga si spune-ne si noua. In 2014 am fost de 2 ori. In martie am prins cca 3 kg,in mai vreo 6 kg. Au fost prieteni de-ai mei mai des dar nu au prins mai nimic,uneori chiar...niciun peste. Poate se schimba situatia anul asta,sa vedem.
Uitati si oferta : Pescuit de primavara la Sarulesti:
nu am fost niciodata , e problema cu masina , altfel mergeamintef scrie:@alex10x...dar tu ce astepti? Da o fuga si spune-ne si noua. In 2014 am fost de 2 ori. In martie am prins cca 3 kg,in mai vreo 6 kg. Au fost prieteni de-ai mei mai des dar nu au prins mai nimic,uneori chiar...niciun peste. Poate se schimba situatia anul asta,sa vedem.
ciudat din ce spui ca nu au prins , unde chiar se mergea cu sacul
intrebam ca idee , nu stiu daca o sa ajung nici anul asta
Buna ziua,
S-a redeschis pescuitul pe pista de la Sandulita. Am fost deja la 2 partide, ambele cu rezultate ok: cate aprox 7-8 kg de platica mare.
Ca noutate pentru acest an, pescuitul va fi permis de Luni pana Duminica si taxa va creste la 50ron.
Fir intins in noul sezon!
S-a redeschis pescuitul pe pista de la Sandulita. Am fost deja la 2 partide, ambele cu rezultate ok: cate aprox 7-8 kg de platica mare.
Ca noutate pentru acest an, pescuitul va fi permis de Luni pana Duminica si taxa va creste la 50ron.
Fir intins in noul sezon!
MLDD
Am fost sambata, la gurbanesti vreo 10 masini, nu a mancat mai deloc,
La intrarea la hotel (cred sandulita), cred ca erau 30 masini la coada...
. . .
meo dane si noua mai multe detalii despre partidele tale la sandulita de anul acesta,te rog.(locul,momeala,etc)
- carapavel florin
- senior
cred ca acolo este pista noua vipCrapMLT scrie:Am fost sambata, la gurbanesti vreo 10 masini, nu a mancat mai deloc,
la sandulita am fost de 3 ori anul acesta si prima oara nu prea am prins pentru ca nu m am dus pregatit dar in ultimile 2 partide am prins cate 10 kg de platica la feeder cu cosulet si stuna de 50 cm la viermusi. sandulita sau sarulesti nu stiu cum sa o numesc. este acolo unde este pista vip se intra pe o poarta verde culisanta pe role . taxa este de 100 lei si pot pescui 2 persoane cu 4 lansete se retine 5 kg crap si caras si platica la liber. nu am prins decat platica cred ca sunt tone de platica in balta asta pleaca pescarii acasa cu 10-15 kg de caciula mai mereu. la feeder merge cel mai bine .
- robertboss1981
- junior
Cea mai buna balta de platica este milotina
- cristian505ro
- Veteran
Imi puteti spune cum se ajunge cel mai bine la Polcesti ?
Va multumesc anticipat !
Va multumesc anticipat !
Cristian Bebesel
nu stiu cum e la milotina dar la sarulesti pleci garantat cu platica. intradevar nu am prins mai mare de 500 gr. la milotina cat e taxa ?robertboss1981 scrie:Cea mai buna balta de platica este milotina
Am fost la Polcesti marti 18 mai si am plecat dezamagit sa spun asa .
Platici mici ca palma , carasi ceva mai maricei si la 400 , 500 gr , dar trag rar si inconstant .
Platici mici ca palma , carasi ceva mai maricei si la 400 , 500 gr , dar trag rar si inconstant .