Meo,asa este,am observat ca cu o varga de 7m (cu sheffield nu ma impac,este prea multa munca,poate mai degraba am sa incerc pe o balta unde trasaturile nu sunt atat de frecvente),in dreapta wc,faci treaba mai buna.Platicile sunt mai mari dar si mai...numeroase. Nu stiu care-i faza,probabil pt ca este apa mai adanca. Laurentiu,platica este foarte gustoasa,iar de oase scapi repede daca pe platica aplici niste taieturi inainte sa o pui pe gratar sau cum o gatesti(merge super daca ai o afumatoare),taieturi dese.Eu mai fac si chiftele din ea,dar tre sa o dai prin masina de tocat de 2 ori minimum(eu o dau de 3 ca sa fiu sigur).In afara de asta,nea Marin nu te lasa sa o eliberezi,scopul lor este sa scape de ea nu sa o pastrezesau sa o inmulteasca.Langa Laguna Verde(la balotesti),este o balta salbatica unde mai prindeam caras maricel anul trecut,m-as duce acolo dar nu ma lasa prohibitia.M-as duce pe Crevedia sau pe Fundulea dar stiu ca va fi full de pescari cu familiile,so...Frumusani ar fi o alta destinatie agreabila(verdeata,bancute...) dar pe langa faptul ca s-ar putea sa nu gasesc loc,mai este si problema pe care ati mentionat-o voi.Astept sugestii dar ingramaditi-va odata!!!!!!