Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- carapavel florin
- senior
Re: Sarulesti - Sandulita 2011
taxa 50 ron are balta caras dar cam mic dar mai intra crap si ciortan iar primavara merge bine la undita daca nimeresti si loc bun .
Re: Sarulesti - Sandulita 2012
Multumesc pentru informatii, am mai citit cate ceva si pe alte forumuri despre aceasta locatie si parerile sunt impartite.
MLDD
Ce nu am reusit sa aflu : se pescuieste si in timpul saptamanii ? Vre'un pont pentru un loc mai bun ?
MLDD
Pana una-alta iata si cateva impresii de la Campionatul National de pescuit la feeder desfasurat la Sarulesti-Sandulita
http://www.pescuitlafeeder.ro/rezultate ... eder-2012/
http://www.pescuitlafeeder.ro/rezultate ... eder-2012/
MLDD
O varianta ar fi Herastrau,50 de lei taxa.
sunt satul de Herastrau , (locuiesc la 5 min de parc) si in am ajuns sa am si o "fobie" fata de locurile de pescuit din Bucuresti
MLDD
Re: Sarulesti - Calareti3
Am fost pana la urma marti pe Calareti 3 si pot spune ca sunt multumit de balta si de partida in sine : 3 ciortani la 1-2kg, 5 carasi mai mari si restul caras brichetar care a facut cale-'ntoarsa . Balta linistita si curata.
MLDD
- carapavel florin
- senior
felicitari pentru captura la ce au papat ciortanii?
Re: Sarulesti - Calareti 3
Multumesc, au papat la 3 viermusi cu rama rosie pe bat, respectiv bonduelle/pufulete cu viermusi pe lansete. Pe acestea din urma a fost Benzar Mix Betain C+Profi TTX si niste ramasite de BM Special Concurs . La bulgarii formati pe naditor (dar si pe carlig/pufulete am adaugat niste "puf-uri" de aroma capsuna .Am facut niste experimente si cu cateva pelete extrudate dar in mare parte a functionat momeala amintita mai sus.
MLDD
Meo ce naibii lansete sunt astea? Cate inele au?
De feeder...?intef scrie:Meo ce naibii lansete sunt astea?
Cea din dreapta e de crap iar cea din stanga de feeder (doar ca nu am pozitionat-o clasic - paralel cu malul). La cea de crap testam niste pelete iar la cea din stanga montura obisnuita de feeder cu cosulet de 20gr. bonduelle/pufulete + viermusi pe carlig.
MLDD
Scuze,probabil o iluzie optica,se vad mult mai multe inele decat ar fi cazul la o lanseta de crap,de asta am intrebat.Ce lungime a forfacului folosesti la feeder?
Aaaaa,uitasem! Pui bambina la feeder????