S-A DEZGHETAT MOARA VLASIEI 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: S-A DEZGHETAT MOARA VLASIEI 2
Duminica am incercat o iesire, dar ca si capturi cam nereusita
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- cristinel88
- junior
Imi spuneti va rog unde se afla aceasta balta. VA MULTUMESC
langa bucuresti pe dn1 in balotesti se face dreapta cand vii din bucuresti la indicatorul Jilavele, Fierbinti si in satul Moara Vlasiei se face stanga la monument( o statuie).cristinel88 scrie:Imi spuneti va rog unde se afla aceasta balta. VA MULTUMESC
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
a mai fost cineva pe Moara?a lnceput sa manance??
Am inteles ca a inceput sa manance mai binisor, numai ca trebuie dat pe finete( ac mic si usor, o singura boaba mika, etc).Tibi30 scrie:a mai fost cineva pe Moara?a lnceput sa manance??
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
poate fac si eu o iesire miercuri..am lnteles ca sant 21 de grade..
- Madalin Dirla
- Veteran
Depinde care miercuri Tibi ....................uite aici: http://www.portal-info.ro/vremea/progno ... resti.htmlTibi30 scrie:poate fac si eu o iesire miercuri..am lnteles ca sant 21 de grade..
Miercuri, Martie 24
Temperatura minima: 7 °C
Temperatura maxima: 11 °C
Oricum fir intins daca te duci!!!!
a fost cineva azi pe MV2??merge balta?m-as duce maine,dar nu am cu cine.. ..se baga cineva?sant 21 de grade...
Uite ca s-au modificat temperaturile in 2 zile :Madalin007 scrie:............uite aici: http://www.portal-info.ro/vremea/progno ... resti.html
Miercuri, Martie 24
Temperatura minima: 7 °C
Temperatura maxima: 11 °C
<
Miercuri, Martie 24
Temperatura minima: 5 °C
Temperatura maxima: 14 °C
...si pana Miercuri vor mai modifica de 2 ori !
Prognozele mai mari de 5 zile sunt la plesneala !
asa e...
- janes romanes
- senior
cred ca abia dupa paste poti sa mergi linistit la peste fara sa te mai streseze prognoza!!! pana atunci suntem la mila lui D- zeu
Care sunt conditiile de pescuit pt anul 2010? Au ramas la fel ca anul trecut? Preturile? Intreb asta pt ca in fiecare an s-au schimbat cateva lucruri , ba taxa de plantat etc, si intreb de pret , pt ca am vazut ca pe Tancabesti 2 s-a facut 80 ron dimineata apus retinere 4kg . Poate domnul Petcu ne face si noua o surpriza si mai ieftineste tarifele ca este CRIZA!!
nu ieftineste...a spus ca tocmai din cauza crizei nu scumpeste anul asta,si raman aceleasi preturi din 2009...
si care sunt acele preturi ? MersiTibi30 scrie:nu ieftineste...a spus ca tocmai din cauza crizei nu scumpeste anul asta,si raman aceleasi preturi din 2009...
Catch & Release
60 ron-12 ore c&r
120ron-24 ore c&r
100 ron 12 ore 5kg retinut...dar varianta asta cred ca e valabila cand se termina cele 2 concursuri programate ln primavara
120ron-24 ore c&r
100 ron 12 ore 5kg retinut...dar varianta asta cred ca e valabila cand se termina cele 2 concursuri programate ln primavara