S-A DEZGHETAT MOARA VLASIEI 2
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- robertpescar
- senior
Re: S-A DEZGHETAT MOARA VLASIEI 2
daca doriti sa pescuiti pe mv2 vremea are prea putin de zis......vb in numele pescarilor din slobozia ,il.....pasiunea nu are limite! asa ca puteti arunca cu plumbu-n gheata si daca o sparge si se duce la fund,mai greu e sa scoti pestele pe copca aia
Asta chiar ca este o veste buna.Abia astept sa fac o iesire,am "ruginit" de tot iarna asta
MLDD
- florentiniuga
- Master Admin
Cine a vrut intr-adevar, a avut o scurta sansa ieri, 5 martie, in prima zi din sezonul 2010.
Infopescarii au fost prezenti si au dat iama in crapi. Din pacate frigul mi-a cam blocat aparatul foto si nu am reusit sa surprind decat o singura captura. Partenerul meu Alex are pe aparatul sau mai multi din cei aprox. 30 de buc. puse pe saltea pe cele 3 standuri si asta fara efort prea mare, deoarece aveam treaba si cu o pomana a porcului intarziata.
O gramada de capturi sunt insa imortalizate pe camerele de filmat, asa ca o sa vedeti intr-o emisiune viitoare cum a decurs partida.
Infopescarii au fost prezenti si au dat iama in crapi. Din pacate frigul mi-a cam blocat aparatul foto si nu am reusit sa surprind decat o singura captura. Partenerul meu Alex are pe aparatul sau mai multi din cei aprox. 30 de buc. puse pe saltea pe cele 3 standuri si asta fara efort prea mare, deoarece aveam treaba si cu o pomana a porcului intarziata.
O gramada de capturi sunt insa imortalizate pe camerele de filmat, asa ca o sa vedeti intr-o emisiune viitoare cum a decurs partida.
- Ion Mironov
- Partener
garantat porumb
Ce ochi mici aveai Piticule
Wants food.......but it's too late to eat!!!
- Alexandru Mihai
- Veteran
Ninsoarea si frigul nu au putut sa ne impiedice sa pescuim ieri pe Moara Vlasiei...
Piticule ce ai patit nenica nu ti-a priit pomana?
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
..felicitari...am crezut ca nu se duce nimeni pe vremea care se anunta,pe data de 5...pescari adevarati..
foarte frumoase capturi in ciuda faptului ca vremea a fost rautacioasa cu pescarii si stima pt. cei care au iesit pe balta si ne-au aratat ca se poate si pe vreme rea astept si celelalte poze cu entuziasm macar sa traiesc clipa de acasa cand vad pozele cu voi pe balta.Stima tuturor si fire intinse in drill
- pescarul200461
- membru activ
ai pus poze doar cu sculele??pozele cu crapii???
Pai crapii stateau la "caldurica" sub apa ...sculele au suferit cel mai mult , ca erau pe mal si infruntau capriciile naturii !Tibi30 scrie:ai pus poze doar cu sculele??pozele cu crapii???
- pescarul200461
- membru activ
de data asta nu au fost crapii actorii principali ci cei care au avut curajul si placerea sa stea alaturi de scule pe malul lacului in prima partida de pescuit
da,intradevar curaj mare ati avut cei care v-ati incumetat sa stati pe balta pe vremea aia iar pozele cu sculele mie unul imi plac si imi deschid apetitul si mai tare(mai ales un rod-pod cu betele aliniate frumos ca cele de mai sus ma incanta cu adevarat ).Stima