As dori sa stiu daca a fost cineva pe balta Niculesti de curand si care sunt conditiile pe 2009 ? Eu doresc sa fac o iesire pe 16 mai si doresc informati recente despre balta.
Multumesc.
Pescuit balta Niculesti 2009
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- radu vaduva
- utilizator
Re: Pescuit balta Niculesti 2009
Sint si eu interesat de aceasta informatie.
Poate se gaseste un om /pescar cumsacade si raspunde.
Multumiri anticipate si sanatate.
Radu Vaduva
Poate se gaseste un om /pescar cumsacade si raspunde.
Multumiri anticipate si sanatate.
Radu Vaduva
Am fost pe data de 19.04.2009 (de Florii). Taxa 50 RON / 12 ore, nu se pescuieste nopatea. Nu am prins nimic. Am nadit cu porumb+canepa+pelete de CSL si de Peste+solubile si am avut ca momeala porumb preparat cu un pop-up mic (2 lansete -una capsuna si una squid) si boiles (2 lansete- una cu solubil de squid+capsuna si una cu boiles fiert - aroma de porumb). Sper sa primim informatii mai de actualitate. Cu atit am putut sa va ajut.
- radu vaduva
- utilizator
Multumesc pentru informatie.th0mas0 scrie:Am fost pe data de 19.04.2009 (de Florii). Taxa 50 RON / 12 ore, nu se pescuieste nopatea. Nu am prins nimic. Am nadit cu porumb+canepa+pelete de CSL si de Peste+solubile si am avut ca momeala porumb preparat cu un pop-up mic (2 lansete -una capsuna si una squid) si boiles (2 lansete- una cu solubil de squid+capsuna si una cu boiles fiert - aroma de porumb). Sper sa primim informatii mai de actualitate. Cu atit am putut sa va ajut.
Cu stima.