Partida pe Nalgykallo

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
mircearusu
senior
senior

Partida pe Nalgykallo

Mesaj de mircearusu » 15 Iul 2011, 00:35

Postez si eu poze din partida unei echipe de pescari din Aiud facuta pe Nagykallo in perioada 5-9 iunie 2011,pe stand 6,si in conditiile in care pe balta s-a prins foarte slab,conditiile meteo nu au tinut cu ei,au reusit sa puna pe salte 240 kg crap,cel mai mare avand 14,300 kg.Tinand cont de faptul ca sunt la inceput de drum nu pot decat sa ii felicit si sa le urez fire intinse de acum inainte si crapi cat mai mari in drill. :D
Nada folosita cu succes a fost Skopyo,boilies produs de Unique Baits.

Filmuletul cu mai multe poze se poate vedea accesand linkul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=marCzxO3jR0

Si pozele:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design

mircearusu
senior
senior

Re: Partida pe Nalgykallo

Mesaj de mircearusu » 25 Iul 2011, 01:34

Atasez pozele unui prieten din Satu Mare care in perioada 18-22.07.2011 a facut o iesire pe Nagykallo.A pescuit pe standul 7 si in aceasta partida a reusit sa puna pe saltea 34 crapi cu greutatea intre 2 si 16,800 kg.Nada folosita Skorpyo produsa de Unique Baits.Bravo!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

O sa urmeze si un filmulet cat de curand!
SuperVeloce
Killer Design

mircearusu
senior
senior

Re: Partida pe Nalgykallo

Mesaj de mircearusu » 23 Aug 2011, 00:16

In perioada 12.08 - 16.08.2011 am avut parte de o partida foarte frumoasa la Nagykallo.Am fost mai multi prieteni si am avut rezervate 5 standuri ( de la 13 la 9).Noi doi am pescuit pe standul 9,un stand foarte ok din punctul meu de vedere,cu o mare intindere de apa in fata si cu adancimi intre 1.5m si 3 m.Am avut mari sperante si asteptari de la acest loc de pescuit.De cum am ajuns am constatat ca majoritatea pestilor erau pe standul 7 si 6,la deversor,deoarece am ajuns mai devreme si am facut o tura de lac si ne-am oprit putin la o poveste pe standul 7,cu un prieten care pescuia acolo.Am prins totusi destul de bine,pestii nu au fost foarte mari…cel mai mare a avut 13,800 kg.Majoritatea au fost peste 10 kg,cu exceptia a 5-6 pesti care cred ca au fost pana in 5 kg.Toata balta (ma refer la standurile 7,9,10,11,12,13) a avut o repriza de cateva ore in care au intrat numai pesti pana in 5 kg. Pe urma au inceput din nou sa manance pestii mai mari.Ca si nada am folosit bilele Skorpyo,precum si un alt tip de bile care acum este in teste,Ravaggio,un mix teribil cu o puternica aroma de ciocolata.Pestele a raspuns bine pe ambele tipuri,fara sa constatam o diferenta majora in cadenta trasaturilor. Una peste alta,a fost o partida foarte frumoasa,cu driluri frumoase si pesti bataiosi.O sa mai facem o partida in octombrie…sper sa luam atunci recordul baltii care am inteles ca ar fi de 27,5 kg.
Atasez in continuare cateva poze din aceasta partida si speram ca si colegii de standuri sa posteze cateva fotografii cu capturile lor:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
SuperVeloce
Killer Design