MOVILITA 1,2,3
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: MOVILITA 1,2,3
La Mariuta 3 ma duc, dar deocamdata la stiuca. Carasul a intrat in bataie , dar s-au prins cativa ciortani si cteno la rama. Pe aceasta balta s-a inceput programul de curatare anul trecut si o sa fie una din baltile frumoase si cu potential.
I love carp!
Cam asa ceva am prins la Mariuta 3.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0108~1.JPG
- (17.39 KiB) Descărcat de 1092 ori
I love carp!
- catalins2008
- senior
Re: Noutati (unde am pescuit)
VA ROG SPUNETI-MI DACA A PESCUIT CINEVA PE MOVILITA AN 2009?
Re: Noutati (unde am pescuit)
pe care Movilita?daca este cea de la sosea inca nu merge iar cea din spate sa loat ciortan frumos la rima.catalins2008 scrie:VA ROG SPUNETI-MI DACA A PESCUIT CINEVA PE MOVILITA AN 2009?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- catalins2008
- senior
ERA VORBA DE MOVILITA 2.AM VORBIT CU UNUL DIN PAZNICI SI AM AFLAT CA E PLINA DE BRADIS.
Da, este plina de bradis, iar carasul si crapul( ce a mai ramas) sunt in bataie. Poate la undita, daca cureti putin locul, sa mai prinzi ceva caras.catalins2008 scrie:ERA VORBA DE MOVILITA 2.AM VORBIT CU UNUL DIN PAZNICI SI AM AFLAT CA E PLINA DE BRADIS.
I love carp!
Surpriza!!!!! Se pare ca s-au tinut de cuvant cu popularea de care v-am vorbit. Au fost introduse in balta 3 tone de cteno de peste 2 kg si 1 tona de crap, tot peste 2 kg. Si inca ceva, a inceput sa se prinda. Bradisul e aproape tot cazut. Am sa revin cu poze, sper cu "balauri" pentru ca mai sunt . Felicitari patronului baltii, s-a tinut de cuvant. Si inca ceva puietul din prima balta nu este pentru recoltare, este pentru popularea celorlalte balti.
I love carp!
- catalins2008
- senior
M-as bucura daca e asa,eu am auzit altceva.
saptamina viitoare merg si eu sa incerc
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Planteaza daca poti, pt. ca stii ce rezultate o sa ai. Da-mi un apel si ne vedem acolo.nando scrie:saptamina viitoare merg si eu sa incerc
Apropo de postarile anterioare, se pare ca cineva( "un binevoitor") a reusit sa intre pe contul meu si sa faca niste afirmatii rauvoitoare.
I love carp!
Eu am fost ieri "11.07.2009" pe Movilita 2 lumeeee nu am prins nimica doar 2 regine si 2 carasei =total 100 grame toti.Am discutat si cu cei din jur mai precis cu toti cei care erau pe partea stanga a balti cum vi de la sosea si nimeni nu prinsese nimica.Acolo e frumos sa te duci sa faci un gratar nimic mai mult ) si apropo specificati unde se prinde peste k sunt acolo 6 bazine movilita 1.2.3 si colceag movilita 1.2.3 si au cu totul alte tarife Movilita 1.2.3 =40 ron iar colceag este de la 70 in sus. Momeala pe care am folosit-o a fost rame ,porumb cu arome (miere,scoica),pufuleti,viermusi.Fir intins stimati colegi.
[quote="Optikl"]Eu am fost ieri "11.07.2009" .
Cum ai reusit sa intri la balta, ai cumva Landcruiser?
Cum ai reusit sa intri la balta, ai cumva Landcruiser?
I love carp!
- catalins2008
- senior
Am fost pe Movilita 2 noaptea 11-12 .06.2009.si nu am avut nici o trasatura.Nu cred ca acolo mai exista peste asa ca va recomand sa nu pierdeti timpul degeaba.Asta e parerea mea.Fir antins tuturor.
Va recomand tuturor scepticilor ca la toamna cand va fi navodita, sa veniti sa vedeti ce pesti superbi sunt in Movilita 1,2,3. Cteno mai mic de 5 kg nu cred ca mai este, iar peste 5 este destul de mult. Poate nu tineti cont si de conditiile atmosferice( presiune), de apa crescuta destul de repede, etc.
I love carp!