Moara Vlasiei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- vitorio mv2
- Veteran
Re: Moara Vlasiei
Domnilor,inca nu sa topit gheata!!!!! Balta este inghetata in proportie de 80%!!!!! Sa speram ca se va dezgheta cit mai curind!!!!!
vitorio mv2 scrie:Domnilor,inca nu sa topit gheata!!!!! Balta este inghetata in proportie de 80%!!!!! Sa speram ca se va dezgheta cit mai curind!!!!!
E permis pescuitul si Iarna, daca se topeste gheata ?
- vitorio mv2
- Veteran
Eu in fiecare an anunt cind se dezgheata balta,deci sa fiti sigur ca o sa anuntclaudiu_verde scrie:Dl Victor daca se poate sa ne anuntati cand se topeste gheata ar fi minunat! Bafta

- vitorio mv2
- Veteran
Clabuc scrie:vitorio mv2 scrie:Domnilor,inca nu sa topit gheata!!!!! Balta este inghetata in proportie de 80%!!!!! Sa speram ca se va dezgheta cit mai curind!!!!!
E permis pescuitul si Iarna, daca se topeste gheata ?
Sigur ca da!!!!! Acum citiva ani in urma,mai exact in data de 14 februarie 2006 dl Florentin Iuga,a realizat o emisiune TV care s-a intitulat "IARNA ESTE CA VARA"(DOAR PE MOARA VLASIEI) si a fost transmisa pe OTV in data de 17.02.2006!!!!!Printre pescarii care se aflau la acea data pe balta si care prindeau crapi "ca in toiul verii" se numarau d-nii Rosioriu,Dan Marinita,George Alexandru,Petre Iulian si multi altii!!!!! Mentionez ca acea emisiune a facut ca Moara Vlasiei 2 sa fie cunoscuta la adevarata sa valoare si pentru asta multumesc inca o data d-lor Florentin Iuga, Vladut Mateianu si Dan Marinita,care au avut ideea la acea data de a promova balta M.V.2!!!!!!!
- dan _city_center
- senior
se numarau d-nii Rosioriu,Dan Marinita,George Alexandru,Petre Iulian si multi altii!!!!!...
Iorgos,Dan Constantin,Cornel Serbu.. 15.02.2006!
din ce stiu eu...si altii!!!!
stai! ca bag fimare
.cu particularii
....da n-o bag cu sonor
si ce monturi avea Cornel Serbu, poate intra si ne spune
Iorgos,Dan Constantin,Cornel Serbu.. 15.02.2006!

din ce stiu eu...si altii!!!!

stai! ca bag fimare

Baricada Carp Club
- vitorio mv2
- Veteran
dan _city_center scrie:se numarau d-nii Rosioriu,Dan Marinita,George Alexandru,Petre Iulian si multi altii!!!!!...
Iorgos,Dan Constantin,Cornel Serbu.. 15.02.2006!![]()
din ce stiu eu...si altii!!!!![]()
stai! ca bag fimare.cu particularii
....da n-o bag cu sonor
![]()
Asa este Dane ai dreptate!!!!!! Pacat ca intre timp "unii"dintre ei au inceput sa se dusmaneasca!!!!!

- carapavel florin
- senior
cred ca sa dezghetatkrapul30 scrie:nea Victoras cat mai avem de asteptat?????![]()

s-a dezghetat sau nu??? 

- vitorio mv2
- Veteran
Domnilor,balta este dezghetata in proportie de 60% - 70% !!!!! Sa speram ca in 3-4 zile se va dezgheta 100% !!!!!
daca nu vine iar frigu, ca din cate-am vazut pe net, vremea e in racire in urmatoarea saptamana... da poate n-o fi asa cainoasa sa inghete din nou balta...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- vitorio mv2
- Veteran
BALTA S-A DEZGHETAT,DAR VREMEA DE AFARA LASA DE DORIT

multumim de informatie Dl Victor..sa lntelegem ca e deschis si pescuitul???Binelnteles,cand se va schimba putin si vremea de afara,sau cine stie poate sant doritori si ln conditiile astea....