De cateva luni m-am mutat din Suceava in Bucuresti.
As vrea sa fac o partida de 24-36 de ore pe Moara Vlasiei (prima pe aceasta balta)
Trebuie sa anunt inainte proprietarul sau acest lucru se anunta acolo? :roll:
@ iulian
Am avut multe iesiri pe Prut, timp in care urmaream si somnul (pestele, nu odihna

La o astfel de partida am patit si eu ceva asemanator cu ce ai patit si tu: drill interesant si la un moment dat ziceai ca trag ca de o stanca. Totusi daca fortam, incepea sa se miste. Initial am crezut ca am agatat o creanga sau ceva de acest gen. Norocul meu a fost ca partenerul meu de pescuit era destul de priceput la pescuitul somnului. Mi-a explicat ca in unele cazuri somnul se face covrig, astfel impiedicandu-te sa il aduci la mal. Solutia a fost pe cat de simpla pe atat de eficienta: am tensionat firul; in acelasi timp, tinand firul tensionat, am ciupit linia cu degetele doar atat cat sa vibreze puternic. Dupa cateva repetitii, somnul s-a ridicat de pe fund, "aterizand" in cele din urma in mincioc. Avea doar 5,3 kg

Oricum, daca ti se va mai intampla acest lucru pe un lac unde stii ca exista somn, incearca si acest lucru. Stiu ca suna pueril si poate prea simplu pentru a fi eficient, dar stii cum e la pescuit: simplu inseamna mai bun.
Sper sa-ti fie de folos.