![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Acum lasand gluma la o parte, super captura, faci tu ce faci si ne uimesti pe toti. Si cand ma gandeam ca aveam in geanta bilele la care ai prins tu, proaspete, dipuite de asta iarna....
Apropo, @Madalin, nu am prins la ce mi-ai spus tu
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Care Iulian,eu?Nowatiny scrie:Inca o zi pe moara fara nici un rezultat , am stat si pe "locul meu" , dar parca eram intr'o groapa fara peste.Stanga mea Madalin si prietenii l'au innebunit , in dreapta au prins si vecinii , iar la mine doar 2 trasaturi toata ziua dintre care 1 novac de 5kg ...
Am folosit :
BFM Somon,Caviar,Black Pepper 20mm
Solubile Planet Impact 20mm
Porumb cu usturoi si dipuit in S&O
Porumb cu capsuna
Ca mix am folosit Benzar cu betaina + Dual Mix ... am nadit si cu vre'o 15 bulgari in 2 partide ...
Pana acum am avut rezultate la toate ... de 2 partide incoa , fara nici un rezultat.
Care sa fie problema ?
As avea rugamintea la Madalin si Iulian daca pot sa ne dezvaluie si noua nada lor pt MV2 ..
Pai...uite cam cum sta treaba:Nowatiny scrie:Da , alt iulian nu cunosc pe aici pe forum (nu ca te'as cunoaste pe tine ) , dar stiu ca esti printre cei din capu listei pe moara
Dani,tata...pai ce faci...imi furi loc,strategie....etc si apoi cu lectia invatata te duci sa ma depasesti asa...."moca"???sdaniel scrie:Diseara sunt acolo ... revin maine seara cu detalii si poate poze
IULIAN C scrie:Dani,tata...pai ce faci...imi furi loc,strategie....etc si apoi cu lectia invatata te duci sa ma depasesti asa...."moca"???sdaniel scrie:Diseara sunt acolo ... revin maine seara cu detalii si poate poze
Nu scapi tu asa usor....ce zici de o partida acolo intr-un concurs amical?
miza sa fie sa zicem....un pachet/galeata de nada cu care se pescueste....ce zici...???
Da....nu in week-end ca...stii tu!!!
Nu pot chiar acum,sambata lucrez,si nu prea mai am bani,am cam ramas si fara innaintas,plumbi....etc....tre' sa-mi remediez inrtai problema asta!Nowatiny scrie:Multumesc pt raspunsuri si informatii ...
Tocmai ma pregateam sa te intreb daca sambata vrei sa mergi la o partida scurta de 12h ...
Multumesc Iulian!
Eu am pescuit cu bile s&o si porumb,mentionez ca am prins numai la bile ............pe momitor am folosit benzar miere+spartura+canepa+bonduell+lapte de porumb+aroma de capsuna.Nowatiny scrie:Inca o zi pe moara fara nici un rezultat , am stat si pe "locul meu" , dar parca eram intr'o groapa fara peste.Stanga mea Madalin si prietenii l'au innebunit , in dreapta au prins si vecinii , iar la mine doar 2 trasaturi toata ziua dintre care 1 novac de 5kg ...
Pana acum am avut rezultate la toate ... de 2 partide incoa , fara nici un rezultat.
Care sa fie problema ?
As avea rugamintea la Madalin si Iulian daca pot sa ne dezvaluie si noua nada lor pt MV2 ..
Deci pana la urma tu erai baiatul din partea dreapta, vb cu Madalin dar nu eram siguri. Dc nu ai venit pe la noi ?Nowatiny scrie:Am inteles , o sa incerc sa o las mai moale cu naditul excesiv de acum , o sa incerc numai cu momitoare , desi am prins foarte bine si fara.
Folositi bile solubile pt partidele de 12h ? Ce dimensiuni au bilele folosite?
Eu am folosit doar de 20mm , solubile si tari , nu am prins decat la solubile.
Le folosesc simple , snowman sau jumatate de bila + pop-up.
Nowatiny scrie:Am inteles , o sa incerc sa o las mai moale cu naditul excesiv de acum , o sa incerc numai cu momitoare , desi am prins foarte bine si fara.
Folositi bile solubile pt partidele de 12h ? Ce dimensiuni au bilele folosite?
Eu am folosit doar de 20mm , solubile si tari , nu am prins decat la solubile.
Le folosesc simple , snowman sau jumatate de bila + pop-up.