Moara Vlasiei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Moara Vlasiei
Schimbare de plan,o sa vb. cu Costi si poate o facem miercuri,unul din colegii mei a fost internat azi pt. a se opera de apendicita si nu am cum sa mai merg luni.............mai repede de miercuri nu am cu sa merg,Costi sper sa ma intelegi dar acum am primit vestea cea rea .......... Vb. la tel.
Imi pare rau pt prietenul tau, noroc ca e o operatie usoara, am trecut prin ea si nu e asa grav....asta e , eu miercuri nu cred ca pot venii, daca reusesc ceva te anunt....eu totusi cred ca ma duc luni, o sa te sun pt ceva sfaturiMadalin007 scrie:Schimbare de plan,o sa vb. cu Costi si poate o facem miercuri,unul din colegii mei a fost internat azi pt. a se opera de apendicita si nu am cum sa mai merg luni.............mai repede de miercuri nu am cu sa merg,Costi sper sa ma intelegi dar acum am primit vestea cea rea .......... Vb. la tel.
- Madalin Dirla
- Veteran
Costi,sper sa ma intelegi ,daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma suni.
Multumesc pt. intelegere si fir intins!!!
Multumesc pt. intelegere si fir intins!!!
Salut. Merge cineva pe Moara Week-End-ul asta? 24h. Stiu ca e aglomeratie dar ma face sa ma simt ca la un concurs.Sa fiu mai bun decat cel de langa mine.Chiar si decat cel cu barca
Iuliane ce zici?
Salut , nu stiu daca o sa stau 24h (nici nu stiu daca sunt acceptat , nu am mai stat niciodata 24h pt mv2) dar mai mult ca sigur o sa vin si sambata si duminica acolo , de obicei stau pana in baraca paznicilor fata in fata cu pontonul de vis-a-vis ...
poate ne vedem sa facem "concursul"
poate ne vedem sa facem "concursul"
Nu ai cum sa nu ma vezi. Duba alba de la Tigari.
- Madalin Dirla
- Veteran
Marti suntem pe MV2 14.07.2009.
FIRE INTINSE CELOR CARE MERG IN WEEKWNDUL ACESTA!
FIRE INTINSE CELOR CARE MERG IN WEEKWNDUL ACESTA!
Madaline ai un loc preferat pe Moara?
Neaparat trebuie sa imi gasesc alt job ca sa imi permit sa vin si eu in cursul saptamanii cu voi la o partida
Apropo de loc , u pe unde campezi pe mv2 elby?
Apropo de loc , u pe unde campezi pe mv2 elby?
Prefer primul loc dupa bariera langa salcie.La apa mai adanca.
- Madalin Dirla
- Veteran
Plantezi sau dai la "aruncate"? eu tot in zona aia pescuiescelby_82 scrie:Prefer primul loc dupa bariera langa salcie.La apa mai adanca.
Aruncat cu 5-6 bile pe fir solubil.Si mix Benzar pe arc.Nu am avut sub 4 kg asa.
Plantezi sau dai la "aruncate"? eu tot in zona aia pescuiesc [/quote]
Nu ca as avea cu ce sa plantez.Dar nici nu ma intereseaza sa plantez.La cate concursuri ai voie sa plantezi?
Este o lupta mai egala intre mine si fratele Crap.
Nu ca as avea cu ce sa plantez.Dar nici nu ma intereseaza sa plantez.La cate concursuri ai voie sa plantezi?
Este o lupta mai egala intre mine si fratele Crap.
- Madalin Dirla
- Veteran
elby_82 scrie:Aruncat cu 5-6 bile pe fir solubil.Si mix Benzar pe arc.Nu am avut sub 4 kg asa.
si eu sunt de aceiasi parere cu plantatul,dar vezi ca cele mai scumpe concursuri sunt cele la care ai voie sa plantezi,vezi Cupa Romaniei de la Sarulesti .