Manjesti-VASLUI
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Manjesti-VASLUI
nu am auzit nimik
Daca mai exista inca o acumulare de 300 ha cu ferma si bazine de puiet in judetul Vaslui, atunci poate ma insel.
din cate stiu in toamna a fost vandut catre alti patroni barajul de la Solesti,se aude ca la anul va da voie la pescuit pe ambele maluri si pe timpul noptii.problema ramane aici platica,in rest toate bune!
Salut.Ptr. cei ce vor sa mearga la pescuit anul asta(2014) pe MANJESTI le recomand pana pe 10 iulie sa nu se duca.Iarba a invadat toata balta!
Multumim. Si te rugam sa ne ti la curent cu stirile macar la 2-3 saptamani.
Care mai este taxa si regulamentul pe 2014?
Care mai este taxa si regulamentul pe 2014?
Taxa e tot 50 lei 24 ore(se pescuieste si noaptea) 5 lansete!dar v-am spus pana pe 10 iulie nu e de venit la MANJESTI,atunci se poate pescui in voie ca dispare iarba!in rest,fir intins oriunde v-ati afla!
Incepand cu date de 22/09/2014 se inchide pescuitul sportiv recreativ pe acumularea Manjesti.Hotararea a fost luata de catre administrator Domnul Victor Musteata.Va multumim pentru intelegere.
Am auzit ca balta a fost repopulata si se poate pescui si in 2015.S-au schimbat conditiile de pescuit pentru anul acesta,ce stii?
Cea mai buna nada pe Manjesti(naturala:shrot,spartura de porumb,faina de porumb facuta mamaliga si amestecata cu boabe de porumb macerate)
In anul 2015 pescuitul pe acumularea Manjesti este interzis.
S-a deschis pescuitul pe Manjesti!?Stii ceva!?
Nu. Ieri am fost acolo sa ma interesez.
Pescuitul este inchis pe acumularea Manjesti.
Salut Manolo,
Ai ceva noutati despre pescuitul in 2016 pe Manjesti?
Merci!
Ai ceva noutati despre pescuitul in 2016 pe Manjesti?
Merci!
In anul 2016 se va deschide pescuitul recreativ sportiv pe acumularea Manjesti.Revin curand cu regulament, taxa si data deschiderii.