Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- AcidAzotic
- membru activ
Re: Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Multumesc pentru raspuns. Cunosti cumva in zona vre-o balta sau canal unde se prinde si altceva in afara de carasel. Multumesc anticipat.
- baracuda78
- utilizator
am auzit ca pe la C 0(dabuleni),pe jiu la apa calda,la geormane biban ziuz noaptea somn si pe canalul ala de la bistret care are pomi cazuti in el(stiuca)este in continuarea canalului malaele.cand face canalul malaele la stanga spre dunare,asta se lasa in dreapta paralel cu balta "puielnita"("seceratoare ") sau in gorj balta lui biliboi comuna ceplea imediat dupa turceni sunt niste grajdiuri si pe dreapta o biserica faci la stanga si dupa 800 m este balta pe dreapta inchisa cu gard de sarma locul bun este la cruce sau in dreapta crucii pe malul inalt(stiuca,crap,caras,lin,biban,somn);in balta asta mi-a dat la broscuta de patru ori si nu am putut sa-l misc de pe loc;odata am scos broasca desirata si de trei ori mi-a rupt.sa ai fire intinseAcidAzotic scrie:Multumesc pentru raspuns. Cunosti cumva in zona vre-o balta sau canal unde se prinde si altceva in afara de carasel. Multumesc anticipat.
- baracuda78
- utilizator
baracuda78 scrie:am auzit ca pe la C 0(dabuleni),pe jiu la apa calda,la geormane biban ziua noaptea somn si pe canalul ala de la bistret care are pomi cazuti in el(stiuca)este in continuarea canalului malaele.cand face canalul malaele la stanga spre dunare,asta se lasa in dreapta paralel cu balta "puielnita"("seceratoare ") sau in gorj balta lui biliboi comuna ceplea imediat dupa turceni sunt niste grajdiuri si pe dreapta o biserica faci la stanga si dupa 800 m este balta pe dreapta inchisa cu gard de sarma locul bun este la cruce sau in dreapta crucii pe malul inalt(stiuca,crap,caras,lin,biban,somn);in balta asta mi-a dat la broscuta de patru ori si nu am putut sa-l misc de pe loc;odata am scos broasca desirata si de trei ori mi-a rupt.sa ai fire intinseAcidAzotic scrie:Multumesc pentru raspuns. Cunosti cumva in zona vre-o balta sau canal unde se prinde si altceva in afara de carasel. Multumesc anticipat.
- AcidAzotic
- membru activ
Am fost azi la balta calugarei de la ora 8.30 pana la ora 17.30 am prins 2,5 kg.de carasel,am prins numai la rama.Am incercat si la boabe,mamaliga,viermisor si boiles dar nimic.La canalul C 0 am fost acum doua saptamani si tot ce se prindea acolo nu depasea marimea unei brichete.
- baracuda78
- utilizator
TI-AM ZIS CA NUMAI CARASEL SE PRINDE
- AcidAzotic
- membru activ
Azi am fost la o balta care se afla la intrarea in bistret,peste dig de cea cu excavatorul scufundat,am prins aproximativ 1,5 kg de carasei marea majoritate dintre ei fatati cu o seara inainte.
- baracuda78
- utilizator
cred ca ai fost pe balta "puielnita" sau "seceratoarea"(este si acolo o seceratoare scufundata de-aia i-i zice asa.acolo anul trecut am prins acolo numai crap de la 3 kg in sus si carasi de la 600 gr in sus,dar anul asta s-au bagat plasele intr-o veselie.o luasera cei de la aps(marian de la jiu si inca vreo 12-13 prieteni de-ai lui),dar am vorbit cu marian si mi-a zis ca nu i-i mai intereseaza nici asta nici aia cu excavatorul.cred ca peste mai este si este si crap de +12 kg(sa prins si la 18 kg crap,iar cineva din curtea de arges langa mine care planta pe la vreo 200 m a scapat unul langa mal pe la vreo 13-14 kg)dar este foarte speriat din cauza plaselor.pacat de dunareni!
- baracuda78
- utilizator
nu mai stiu nimic de bazinele 1,2,3,4;in 4 am stat asta vara 60 de ore si nu am vazut cioc si nici ceilalti pescari(vreo 40 de insi)
- AcidAzotic
- membru activ
Nu stiu cum se numeste balta , da ca se numeste seceratoare sau puelnita , dar este vorba despre balta mare care a fost a lu Schulta su acum nu o mai patroneaza nimeni.
- baracuda78
- utilizator
o fi aia cu plopii(bazinul 1)?ce mai crap era acolo........AcidAzotic scrie:Nu stiu cum se numeste balta , da ca se numeste seceratoare sau puelnita , dar este vorba despre balta mare care a fost a lu Schulta su acum nu o mai patroneaza nimeni.
- baracuda78
- utilizator
cica la geormane somn noaptea la carasel,buchet de rame,broscuta si biban la pluta si la lanseta ziuaAcidAzotic scrie:Multumesc pentru raspuns. Cunosti cumva in zona vre-o balta sau canal unde se prinde si altceva in afara de carasel. Multumesc anticipat.
- AcidAzotic
- membru activ
Poate sa aiba somnu si 20 kg ,dar eu unu o sa stau acasa pe vre mea asta dar oricum multumesc pt. informatie si poate o vede cineva care vrea sa prinda somn.
- baracuda78
- utilizator
NU AI PENTRU CEAcidAzotic scrie:Poate sa aiba somnu si 20 kg ,dar eu unu o sa stau acasa pe vre mea asta dar oricum multumesc pt. informatie si poate o vede cineva care vrea sa prinda somn.
uraaa
mine vine jiul mare si speram sa urce pestele
mine vine jiul mare si speram sa urce pestele
- stefanflorin
- Veteran
din ce imi zise un prieten acum vreo 2 ore, cica ar fi deja mare...mare-mare
Work is for people who can't fish!