Prietene, tu crezi ca te duci acolo sau pe alta balta si-ti vin crapii pe banda rulanta? N-ai invatat pana acum ca nu-ti poate garanta nimeni ca vei prinde peste? Reusita unei partide de pescuit e mult mai complexa decat "intre ce ore trage", ca nu e metrou, sa stii ca la si 10 trece prin fata ta!besliu scrie:Apropo cam intre ce ore trage ???
Fundulea 7
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Fundulea 7
- zfcristian
- senior
@shopy: Acela este un carlig Fox si daca se poate ce numar este?
Multumesc
Multumesc
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
3) Imi citesti semnatura
E un Owner C8, aduce intr-adevar a Fox seria 5.zfcristian scrie:@shopy: Acela este un carlig Fox si daca se poate ce numar este?
Multumesc
Stii cum e la pescuit ?besliu scrie:Dc pescuiesc 12 ore si nadesc am sanse sa prind vreun ciortan ????
2+2 = 5
Dan Serban
- _lulupescar_
- senior
totala abureala aceasta balta.nimeni nu a avut trasatura la lansete la tot felul de momeala pt crap.
http://myhobbystore.shopmania.biz/catal ... se-recente
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
eu zic s-o lasi mai moale, intr-adevar, de ceva timp mananca foarte prost, dar asta nu inseamna ca nu s-a luat si n-o sa se mai ia!_lulupescar_ scrie:totala abureala aceasta balta.nimeni nu a avut trasatura la lansete la tot felul de momeala pt crap.
- Ion Mironov
- Partener
toata stima pt postu asta......lulupescar.....ia aminteshopy scrie:Prietene, tu crezi ca te duci acolo sau pe alta balta si-ti vin crapii pe banda rulanta? N-ai invatat pana acum ca nu-ti poate garanta nimeni ca vei prinde peste? Reusita unei partide de pescuit e mult mai complexa decat "intre ce ore trage", ca nu e metrou, sa stii ca la si 10 trece prin fata ta!besliu scrie:Apropo cam intre ce ore trage ???
- zfcristian
- senior
@besliu : Se pare ca inca nu ai descoperit solunarele si tare imi e frica sa nu devii usor dependent de astfel de "previziuni " !!!
Ce usor era daca manca dupa ceas, nu se mai trezea nici dracu cu noaptea in cap sau nu mai pleca nici dracu de seara la pescuit, stam fiecare si ne gandeam " Daca mananca de la 5 la 7 dimineata si de la 13 la 15.30 dupa amiaza atunci nu o sa il onorez cu prezenta la masa de dimineata dar il voi acompania la masa de pranz" !!!!
Fire surescitate!!!!!!!!!!!!!!
Ce usor era daca manca dupa ceas, nu se mai trezea nici dracu cu noaptea in cap sau nu mai pleca nici dracu de seara la pescuit, stam fiecare si ne gandeam " Daca mananca de la 5 la 7 dimineata si de la 13 la 15.30 dupa amiaza atunci nu o sa il onorez cu prezenta la masa de dimineata dar il voi acompania la masa de pranz" !!!!
Fire surescitate!!!!!!!!!!!!!!
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
A mai fost cineva anul asta pe balta si daca da ce rezultate ati avut ?
- georgemarian
- Veteran
vreau sa ma duc sambata pe balta asta....a fost cineva? va rogg
maine se baga vrunu?
dute tu maine si zine si noua, duminica ies la o partida scurta de stationar cu bolo si nu stiu incotro.PsiHo scrie:
maine se baga vrunu?
Tel0762.865.274
da..maine se anunta ploaie:)
vineri sigur am sa ma duc
vineri sigur am sa ma duc
a fost cineva pana la urma p fundulea??