Dan Mitranescu scrie:mirceab scrie:
@dan mitranescu - ti-am postat link-ul din franta unde gasesti nr de telefon, si vezi ca in oferta lor scrie clar ca pot livra zeci de crapi peste 15 kg sau sute de crapi de 10kg, pot personaliza lotul .
- cred ca tu confunzi membrii forumului cu bisnitari ieftini care accepta "pomana "aruncata de tine.... in orice conditii...deh, cum am zis...mentalitatea ne omoara, cautam sa "ne dezvoltam" la mica ciupeala in continuare, fara sa gindim pe termen lung sau la imaginea noastra (cam atat ne respectam ca si natiune)
.
Eu am invatat un lucru de la tatal meu cand am terminat facultatea : cu toata ingineria mea , atunci cand intru intr-o intreprindere sa nu incerc sa ma dau destept in fata unui simplu strungar atunci cand este vorba de masina pe care lucreaza , pentru ca am sa cad de fraier in majoritatea situatiilor.
"Pomana" pe care "o arunc" nu este pentru membrii forumului . Este pentru cei care cred ca sunt buricul pamantului in afaceri pe un teren de care habar nu au .
Daca la un contract de peste doua tone de crap viu cu un minim de 15 euro pe Kg ( crapi intre 15 si 20 Kg ) procentul de 3000 euro este "pomana" cred ca traiesti pe picior mare .
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
Nu dai semne oferind "consultanta" pe forumurile de pescuit ...
Parerea mea de om cu
"mentabilitatea care ma omoara" care
"arunca pomana" si care
"se dezvolta la mica ciupeala fara sa gandeasca" este ca mai bine terminam discutia aici.
Se prea vede ca nu lucrezi in comertul cu peste viu LEGAL( ca sa nu mai vorbim de comert international)
Ca un exemplu nu cunosti preturile la pestele viu pe piata internationala (per Kg, pentru marfa care o ceri tu) si aici iti dau alt exmeplu pe care poti sa il iei ca referinta : in anglia 1kg crap in viu pentru specimenele de peste 10kg =25 pounds(lire pentru tine) la care mai trebuie sa adaugi transportul( aprox 5000 Eur) precum si taxele pentru zilele lucrate, deplasari etc...(parte din taxa pentru consultanta , formata din diurna, cheltuieli de logistica, convorbiri telefonice ...) ceea ce face ca acei 10% ai tai sa nu merite sa las afacerile pe care le am in momentul de fata pentru 3000 de Eur aruncati la o strigare pe forum (pentru ca in momentul in care faci ceva de durata, conteaza mai mult sa castig 1500 Eur/saptamana timpe de 10 ani decat sa fac 3000 o data si dupa sa pierd imaginea, credibilitatea, ca sa nu mai zic de bani).
Daca nu ai fi postat doar ca sa arati tu ca nu se poate si ca tu esti cel mai destept dintre amaratii de pe forum, as fi inteles (tocmai de asta inteleg prea bine atitudinea domnului Petcu care a fost mai mult decat domn pe acest forum, spre deosebire de altii). Din postarile anterioare ti-am zis exact ca pe privat, daca imi oferi confidentialitate iti dau si referinte( adica parteneri care colaboreaza cu mine si o fac cu succes)
De scoala romaneasca in care strungarul stie sa vindqa si sa cumpere orice...este bun la toate si ii invata pe toti ceilalti sunt satul, tocmai de asta avem atatea companii (ed stat si private) falimantare, de asta avem balti de pescuit care nu au peste si/sau au peastele bolnav, si tocmai de asta strainii ne considera salbatici si needucati. Ca sa nu mai pomenim motivul pentur care Romania ca tara nu este in stare sa traga fondurile Europene (ca deh...romanii nu au nevoie de consultanta...incearca sa impinga ceva la autoritatile competente, aia ca sunt saraci accepta, si in rest nu mai conteaza nimic).
DA cel ami bine este sa incheiem discutia, trebuia de la inceput sa nu incepem discutia, daca nu esti pregatit sa accepti ca se poate face si legal un lucru, DACA VREI si DACA TII LA IMAGINEA TA< LA DEMNITATE SI VERTICALITATE! EU ti-am adus argument un site care se ocupa cu vinzarea pestelui viu, crap, cu specimene de peste 10kg, nici acum nu te-ai obosit sa te uiti pe site sa vezi despre ce este vorba , dar bravezi ca dai 500 Eur sau comision 10% ( daca eram vreun fomist care staea in 10 % sa traiasca poate acceptam) dar trebuie sa intelegi ca nu conteaza daca stau pe un forum (am si cont de FB) si im izic parerea, daca sunt pescar amator sau profesionist, sau daca sunt economist , pasiunea nu inseamna profesie sau buna stare ( nu cred ca terbuia sa aduci vorba dspre ce par eu a fi in viata de zi cu zi....n-are legatura cu discutia noastra).
@Desideiu Bogdan - prefer sa iti ignor incercarea de ironizare - succes in alta parte